4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené a pět branek! Kouřim doma porazila Polepy


Branky


4. J. Holub , 57. T. Dufek (p.) , 80. P. Královský , 90. T. Dufek - 69. L. Slezák
11

Vskutku zajímavý zápas nabídl duel dvou týmů bojujících o záchranu. K vidění byli na obou stranách zajímavé posily i slušný výkon rozhodčího Löweho. Zazářil především dvougólový Dufek, kterýžto se začíná znovu rozjíždět po zranění z podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená

Utkáním nás provede povedený report z dílny nového trenéra Polep Ondřeje Dvořáka.

 

 

 Na úvod jarní části sezóny nás čekal výjezd do Kouřimi, do zápasu jsme šli sebevědomí ale zároveň s pokorou, protože dobře víme, že Kouřim je doma obzvlášť silná a houževnatá.

 

 

Kouřim šla bohužel do vedení hned ve 4. minutě, kdy se míč po našem nedůrazu odrazil v malém vápně ke hráči domácích a ten skóroval. Začátek zápas nám vůbec nevyšel ani herně, nedařilo se nám držet míč a měli jsme směrem dopředu hodně nepřesností, což se ovšem příběhem zápasu začalo zlepšovat a dostávali jsme soupeře pod tlak. Přibližně v 15. minutě měl na velkém vápně slibnou šanci Kmoch, kterou Kouřimský brankář vyrazil těsně nad břevno. Jen o pár minut později zajel velice nepříjemně útočník domácích do našeho brankáře z čehož byla trochu mela, kterou bohužel neustál stoper Kuchař a do útočníka rukami strčil, aby se uklidnil, čímž útočníka domácích srazil na zem a obdržel červenou kartu a útočník domácích následně za faul na brankáře obdržel kartu žlutou. Kuchař ihned věděl, že udělal hloupost, ale bohužel už to nešlo vzít zpět a pokračovali jsme tak zápas o deseti. O několik dalších minut později se v souboji o míč u lajny ocitl Dan Pych proti domácímu útočníkovi Keltnerovi, Pych byl u míče první načež útočník domácích dorazil do souboje pozdě, na Pycha v souboji došlápl a bylo zaděláno na malér tentokrát pro domácí, protože útočník Keltner již jednu žlutou kartu v zápase viděl a to právě za předchozí faul na brankáře. Rozhodčí vytáhl druhou žlutou kartu a následně přirozeně červenou a počty byly opět srovnané.

 

Zbytek poločasu se odehrál v bojovném duchu a na obou stranách bylo hodně nakopávaných balónů. Po divokém úvodu rozhodčí nešetřil žlutými kartami, pravděpodobně se tak snažil hru uklidnit, aby se to nezvrhlo z fotbalu na jakousi válku, což se mu dle mého názoru poměrně povedlo, celkově zápas pan rozhodčí vedl dobře a pochvala není od věci.

Fantom Dufek

Do druhé půle jsme chtěli spoustu věcí zlepšit, především jsme chtěli hrát odvážněji na míči, méně využívat dlouhé nákopy a zároveň zlepšit důraz a důslednost v soubojích. V určitých úsecích hry se nám začalo více dařit, ale bohužel zlepšení nebylo dostatečné a navíc jsme v 57. minutě naprosto trestuhodně nedostoupili osamoceného útočníka domácích u našeho vápna, který si bez souboje přebral pohodlně míč, vnikl do vápna a následně byl po zaseknutí míče podražen a pískala se penalta, kterou Kouřim proměnila a šla tak už do dvoubrankového vedení. Po chvíli se nám konečně podařilo vstřelit branku a tak alespoň snížit, když po dobrém průniku Richtera obdržel míč útočník Slezák a elegantně ho uklidil na zadní tyč. Naděje tu stále byla a tak jsme víc a víc soupeře tlačili, což vyústilo v šanci Richtera po rohovém kopuy kterou na poslední chvíli z brankové čáry vykopl stoper domácích. Tohle byl zásadní moment zápasu, protože ve fotbale platí věčné "Nedáš. Dostaneš." a v krátkém sledu se dostal opět po našem žalostném nedůrazu před vlastním pokutovém územím k míči záložník domácích, který snad dokonce bodlem poslal míč do sítě.

 

Nezbývalo nic jiného než jit vabank a skutečně se soustředit už téměř pouze na útok a pokusit se ještě o malý zázrak. I přes usilovnou snahu se nám další branku vstřelit nepodařilo. V poslední minutě zápasu nám ještě poslední hřebíček do rakve zatloukl domácí kanonýr Dufek, když se dostal do rychlého protiútoku po našem rohovém kopu, kterého se účastnil i náš brankář a útočník téměř z půlky odkrytou branku neminul.



Ohlasy k zápasu



TJ Polepy
Trenér Ondřej Dvořák: Soupeř si výhru zasloužil větším hladem a důsledností. Máme na čem pracovat. Moc děkujeme všem fanouškům, kteří nás přijeli do Kouřimi podpořit. Příští týden hrajeme doma s Novou Vsí, se kterou svádíme strhující souboje už od nižší soutěže, takže očekávám kvalitní a napínavý zápas, ze kterého odejdeme vítězně.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Pokorný [-] - T. Dufek [-] , F. Vaňkovský [-] (86. M. Ježík [-] ) , J. Keltner [-] , P. Královský [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] (46. P. Farkaš [-] ) , T. Valenta [-] (75. M. Snížek [-] ) , M. Tománek [-] (18. D. Zahradníček [-] ) , J. Holub [-] , T. Novák [-]

TJ Polepy
O. Barták [-] - L. Slezák [-] , D. Pych [-] , O. Doležal [-] (89. M. Kovařík [-] ) , O. Richter [-] , L. Kmoch [-] , M. Dohanič [-] , V. Kočí [-] , M. Sixta [-] , D. Kuchař [-] , T. Hynek [-] (51. M. Kvasil [-] )

ŽK: 3. P. Jirků , 17. J. Keltner , 44. F. Vaňkovský , 80. M. Snížek - 27. T. Hynek , 45. O. Doležal , 56. M. Sixta . ČK: 22. J. Keltner - 17. D. Kuchař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Miloš - KOSMATA Daniel (N), SOKOL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Ondřej Türke
Tip experta: výhra domácích

Kouřim je doma příliš těžkým soupeřem pro nováčka v soutěži.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích