Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový Sodoma rozhodl přestřelku s Nučicemi! + FOTO


Branky


11

Návrat ztraceného střelce – tak by se zatím dalo nazvat působení Ondry Sodoma v jarní části. Velký Osek díky němu stoupá tabulkou a hbitý útočník má po návartu z ČFL na kontě již osm branek. Tentokráte pomohl rozskenout duel s houževnatými Nučicemi. Hostující výběr trenéra Samka sice po prvním dějství držel s domácími krok, ale druhý poločas byl už v režii domácích. Jaký byl zápas, kterému přihlížlo necelých sedm desítek fanoušků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Úvod zápasu nabídl poněkud vyrovnaný fotbal. Největší útočnou zbraň domácích – Ondru Sodomu dokázal hlídat zkušená Jiří Souček z Nučic a z Velkého Oseka tak hrozili jiní. Na první gól museli diváci čekat až do 21. minuty, kdy využil chyby v hostující obraně Martin Koška a otevřel skóre zápasu. Nučice však zahrozily z toho, co jim jde nejlépe v soutěži – 

 

Čtyři góly

Klíčovým momentem pro děj zápasu bylo střídání na hostující straně, kdy velezkušený Bradáč nahradil dobře hrajícího Součka a domácímu fantomovi Sodomovi se změnil strážce. Ondřej Sodoma očividně ve druhém dějství pookřál a byl to právě on, kdo rozhodl zápas ve prospěch domácích. Domácí kanonýr otiž obstaral mezi 47. - 83. minutou čtyři branky a výrazně se zasloužil o to, že všechny tři body zůstali ve Velkém Oseku. Nutno zmínit, že to nebyl jen Sodoma, kdo se trefil ve druhé půli, gólem přispěl i jeho spoluhráč Hushcha. 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: První poločas byl v pořádku zodpovědně jsme bránili a hrozili že standardních situací. Dvě jsme využili ale bohužel jsme i dvakrát chybovali. Poločas 2:2 byl zasloužený. Bohužel jsme museli střídat a jak se ukázalo bylo to zásadní. Souček, pokud byl na hřišti, tak Sodoma nebyl tak výrazný. Druhý poločas jsme na začátku dostali dva slepené góly a pak už to byl náš zmar. Zasloužené vítězství domácího týmu. Omluva našim fanouškům. V týdnu si vše vyříkáme potrénujeme a zveme je na snad lepší další zápas.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - Š. Šmiřák [-] , M. Koška [-] (80. M. Černý [-] ) , P. Teplý [-] (46. A. Hushcha [-] ) , T. Kalaš [-] , S. Karban [-] (75. V. Meloun [-] ) , J. Koška [-] (66. M. Šamša [-] ) , O. Sodoma [-] , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , J. Karban [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Černý [-] , F. Kubalík [-] , J. Souček [-] (46. P. Bradáč [-] ) , P. Zápotocký [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , L. Kulhavý [-] , P. Nevšímal [-] (80. R. Maršák [-] ) , M. Šulc [-] , J. Novák [-]

ŽK: 32. S. Karban , 47. M. Koška , 66. R. Durdil , 80. V. Meloun - 22. P. Nevšímal , 31. P. Zápotocký , 60. F. Kubalík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Miloš - HOŠEK Václav (N), KOPECKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Exner
Tip experta: výhra domácích

Domácí mladíci porazí zkušený výběr Nučic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů