4:1
(1:0)
82. M. Chromý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výstavní přímák Beneše pojistil výhru Krakovan! Nučice odjíždí s prázdnou + FOTO


Branky


3. D. Horák , 53. O. Beneš , 70. L. Chvojka (p.) , 74. L. Chvojka - 82. M. Chromý (p.)
12

Více než šest desítek fanoušků přilákalo letní počasí do útrob stadionu v Krakovanech. Domácí hráči přivítali výběr Nučic. Dlouhou dobu vyrovnané utkání nakonec rozhodli rychlé góly Krakovan ve druhé půli. Výborný výkon podali především domácí Beneš s Dostálem, první jmenovaný se dokonce postrala i o jeden z nejhezčích gólů sezony z přímého kopu. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úder

Vhled o zápasu nám nabídne povedený report domácího obránce Ondry Černého.

 

V dalším domácím zápase jsme přivítali Nučice, naše postavení v tabulce nám velelo tento zápas bezpodmínečně zvládnout a připsat si tak důležité tři body do tabulky. Úvod utkání nemohl být lepší, a to, když už ve třetí minutě vybojoval balón Beneš, který sním pronikl do vápna, aby ho následně poslal před bránu, kde svého důrazu využil Horák, jedna nula pro nás. O chvíli později mohlo být ještě veseleji, a to, když po krásné akci doputoval míč k L. Chvojkovi, tomu se však těžké zakončení nepovedlo. S postupujícím časem vyrovnali hosté hru a snažili se o vyrovnání, naše pozorná obrana je však za první poločas do žádné šance nepustila. Na druhé straně jsme mohli navýšit skóre po závarech z nacvičených rohových kopů, bohužel propasírovat míč do sítě se nám nepodařilo, a tak se do kabin šlo za našeho jednobrankového vedení.

 

 

 

Další rychlý úder

Druhý poločas pro nás začal opět výborně, jelikož ve třiapadesáté minutě si k trestnému kopu stoupl Beneš a nádhernou střelou vymetl šibenici, dva nula pro nás. Nučice však nic nevzdali a snažili se o snížení, ze hry se však do šancí vůbec nedostávali, a tak se z trestného kopu pokusil z dobrých třiceti metrů rozvlnit síť Šulc, jeho dělovka skončila naštěstí pouze na břevně. V sedmdesáté minutě bylo opět veselo, a to, když po faulu ve vápně nařídil sudí Pluhař penaltu, kterou s přehledem proměnil Dostál, tři nula pro nás. O čtyři minutky později přidal náš čtvrtý gól rybičkou L. Chvojka a už to vypadalo, že si v poklidu dokráčíme pro pohodlné vítězství. Naši pohodu lehce narušil gólem ve dvaaosmdesáté minutě Chromý, po nařízené penaltě, to bylo však ze strany hostů vše a utkání tak skončilo našim vítezstvím čtyři jedna.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Velmi důležité tři body jsou doma, zápas jsme podle mě zvládli velmi slušně, Nučice se nedostáli k téměř ničemu a vepředu jsme byli poměrně efektivní, takže jsme spokojeni. Příští víkend nás čeká zápas o „šest bodů“ v Polepech, kde to nebude nic jednoduchého, přesto věřím, že uspějeme a přiblížíme se vytoužené záchraně. Na závěr bych chtěl pochválit sudího Pluhaře, který odřídil zápas v naprostém poklidu. Největší poděkování však patří opět našemu kotli, který nás celý zápas hlasitě podporoval a hnal nás za vítězstvím.

TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Nepovedený zápas bez nasazení a bojovnosti který zaslouženě vyhráli domácí. My se musíme zlepšit ve všem. Moc se nám nedaří. Bohužel jsme dostali gól hned na začátku a vyrovnat jsme měli na konci poločasu. Za zmínku stojí ještě břevno Šulce. Rozhodla třetí branka z penalty. Pak už síla na nic nebyla.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Dostál [-] (89. R. Mochari [-] ) , M. Kutil [-] , P. Myška [-] - D. Horák [-] , P. Kozel [-] , L. Chvojka [-] , O. Beneš [-] (77. O. Černý [-] ) - L. Neruda [-] - D. Chvojka [-] (46. T. Sixta [-] ) , M. Věříš [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - T. Vlasák [-] , J. Novák [-] , P. Zápotocký [-] , M. Jícha [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , L. Kulhavý [-] (30. K. Hurtík [-] ) , P. Nevšímal [-] , M. Šulc [-] , J. Souček [-] (46. D. Černý [-] )

ŽK: 79. T. Vlasák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - KUBIČEK Luboš (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů