1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachovi mladíci odváží další výhru z venku! Velký Osek sestřelili bratři Umanové


Branky


64. O. Sodoma - 31. S. Uman , 41. S. Uman , 84. B. Uman , 90. A. Machurka
12

Ve Velkém Oseku se potkaly dva mladé týmy s podobnou filozofií, oba totiž sázejí na dravé mládí. Divácí se těšili především na souboj dvou kanonýrů Sodomy a Umana. Druhý jmenovaný nakonec vyšel z duelu vítězně. Jaký to byl zápas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Presink

Utkání začalo ve velkém tempu. Domácí více stříleli, avšak vážnějších brankových příležitostí bylo na straně hostujícího týmu ze Štítar. 

 

Největší šanci domácího týmu měl atlet Tvrzník, kdy uplatnil svůj výborný výskok a těsně minul Lepšího svatyni. Tvrzníkovu šanci kontroval zanedlouho hostující Huleš, ale tváří v tvář Durdilovi neuspěl, domácí brankář předvedl výborný zákrok.

 

Na první branku si museli diváci počkat až do 31. minuty. Účelný presink Stachova týmu dostal pod tlak domácího obránce, který takřka nahrál míč Samuelovi Umanovi, a ten se nemýlil. O 10 minut později se trefil opět Uman a opět využil dobrého presinku, po kterém se dostal do samostatného úniku a pohodlně zavěsil za Durdilova záda. 2:0

 

Více branek již nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro hosty.

 

 

 

 

Baby a Benzo

Velký Osek začal druhé dějství velkým tlakem, který vyústil v povedený centr do břevna hostující brány. Branková konstrukce poté zvonila znovu. Kanonýr Sodoma kopl náramný volný přímý kop, kterýžto bohužel pro domácí skončil pouze na břevně Lepšího brány.

 

Kýženého gólu se domácí dočkali až v 64. minutě, kdy byl hraničním zákrokem ve vápně trefen Sodoma a nařízenou penaltu proměnil bezpěčně. 1:2

 

To byla však poslední vážnější šance domácích. Naopak znovu udeřil výběr hostí. Šest minut před koncem základní hrací doby zakončil brejk na přední tyč mladší z bratrského dua Umanů Benjamin. Skóre uzavřel brankou hostující mladík Machurka, kterýžto zakončil přesně k tyči Durdilovy brány. 4:1

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Po hodně nepovedeném utkání s Červenými Pečkami jsme se dneska potřebovali nutně rehabilitovat ve Velkém Oseku a po velmi dobrém taktickém výkonu jsme získali cenné tři body. Domácí mají dlouhodobě výbornou ofenzívu a měli po celý zápas opticky územní převahu. My jsme však trpělivě čekali na chyby jejich slabší defenzivy a zkušeně je potrestali. Výsledek je pro domácí celkem krutý, ale svoje kluky musím pochválit za dodržení stanovené taktiky a pohlídání klíčových hráčů Velkého Oseku.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - M. Svoboda [-] (86. M. Černý [-] ) , A. Tvrzník [-] , T. Kalaš [-] , J. Karban [-] , S. Karban [-] , O. Sodoma [-] , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , Š. Šmiřák [-] (46. A. Šátek [-] ) , M. Koška [-] (75. M. Šamša [-] )

Štítarský SK
M. Lepší [-] - - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (85. K. Šín [-] ) , L. Jedlička [-] , P. Pýcha [-] , J. Vlášek [-] (79. O. Nejman [-] ) , S. Uman [-] , F. Jonáš [-] (75. A. Machurka [-] ) , B. Uman [-] , Š. Růžička [-] , K. Machurka [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - HOŠEK Václav (N), POLÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích