2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř i v deseti do posledních vteřin sahala po bodech! Polepy zachránil brankář Barták


Branky


53. D. Kuchař , 55. D. Pych - 49. J. Svoboda
12

 

Zajímavý zápas nabídlo střetnutí domácích Polep s hostující Ratboří. První poločas nabídl velmi málo brankových příležitostí, důrazu však bylo dost. Domácí museli ještě v prvním poločase dvakrát střídat kvůli zraněním. Emoce vyvolaly ostré zákroky na hostujícího Zdeňka, či nevybíravý zákrok hostujícího brankáře Hrstky, po kterém byl vyloučen a předčasně odešel do sprch. Druhý poločas již nabídl gólovější podívanou, ale o tom v článku…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená

Zápasem nás provede report domácího trenéra Ondry Dvořáka a komentář hostujícího útočníka Davida Zdeňka.

 

Po úspěšném výjezdu, kdy jsme venku porazili Tuchoraz, jsme se těšili na domácí prostředí, do zápasu jsme šli sebevědomí a připravení, věřili jsme v plný bodový zisk. Zápas byl od začátku z obou stran takový neslaný nemastný, hodně nepřesností a málo gólových příležitostí. Dobře jsme věděli, má které soupeřovi hráče si musíme dávat pozor a snažili jsme se je nepouštět do nějaký výrazných šancí. Skutečně nepříjemné bylo to, že už během první půle jsme museli dvakrát střídat kvůli zraněním. Přibližně po půl hodině hry se nejnebezpečnější hráč Ratboře David Zdeněk dostal do náběhu po levé straně a David Kuchař se mu pokusil odebrat balón skluzem načež si útočník hostí balón předkopl a Kuchy tedy bohužel trefil pouze protihráče, lavička hostí se dožadovala červené karty, kterou rozhodčí neudělil, protože situaci pravděpodobně nevyhodnotil jako jasně gólovou příležitost a vytáhl kartu žlutou, dovedu pochopit emoce hostující lavičky, jelikož se jednalo o nevybíravý zákrok, ale naštěstí byl hráč v pořádku a mohl pokračovat ve hře, David Kuchař se mu ihned po zákroku omlouval. 

 

Komentář hostujícího Davida Zděňka: „Naprosto nechápu to, co v zápase někteří domácí obránci předváděli… Asi si dali za úkol mě zranit, když mě nemůžou zastavit. Po tomto zápasu hodně popřemýšlím, jestli mi vůbec stojí za to, abych pokračoval v této soutěži. Protože zdraví a radost ze hry je přednější a já se v tomto zápase bál, abych odešel vůbec ze hřiště.“

 

Penalta

Zdálo se, že poločas se už pouze dohraje, ale těsně před přestávkou se dostal Polepský křídelní Šimon Jindra do úniku po levé straně, kdy byl nucen vyběhnout mimo vápno brankář hostí a vletěl ve výskoku do Šimona velice nešikovným a nebezpečně vypadajícím zákrokem a po zásluze viděl červenou kartu. Šimon byl naštěstí, až na pár šlinců od kopaček po břiše a boku, v pořádku a mohl ve hře pokračovat. O poločase jsme prohodili některé posty, a především jsme avizovali, že bude potřeba hrát trpělivě, protože budeme mít celý druhý poločas početní výhodu. 

 

 

Ve druhé půli jsme se začali dostávat do nějakých slibných příležitostí, ale stále nic vyloženého, soupeř byl i v 10 lidech velice houževnatý a my jsme byli příliš nepřesní v kombinaci. Naše hra skutečně nebyla moc dobrá, a dokonce jsme po několika žalostných nedůrazech obdrželi branku. Byla to studená sprcha, ze které jsme se ovšem zvládli rychle oklepat a zareagovat. 

 

 

Nejprve se po Kmochově rohovém kopu prosadil stoper Kuchař a hned po pár minutách se znovu po Kmochově přihrávce za obranu prosadil Pych, kterého jsme o poločase vysunuli na hrot útoku a důvěru odměnil vítěznou brankou. Trochu jsme asi doufali, že to soupeře zlomí, ale to od nás bylo příliš naivní a pokračovali jsme bohužel v nepřesné a nervózní hře, která dokonce vyústila v pokutový kop asi 10 minut před koncem zápasu. Brankář Barták čekal na exekutora u puntíku a rozjel psychologickou hru, při samotném kopí odhadl správnou stranu a penaltu zlikvidoval. Ondra nás v rozhodující moment fantasticky podržel a byla to velká euforie, a ještě větší kámen ze srdce. Zápas už jsme dovedli do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Polepy
Trenér Ondřej Dvořák: Náš výkon v tomto zápase nebyl bohužel vůbec přesvědčivý, a navíc jsme měli několik zdravotní trablí, každopádně je to i tak velmi cenné vítězství a jsme za něj rádi. Přes týden se dáme dohromady a příští neděli nás čeká další domácí zápas, tentokrát proti Krakovanům. Pevně věřím, že předvedeme lepší podívanou pro diváky, kterých bylo opět požehnaně a za podporu jim moc děkujeme.

TJ Slavoj Ratboř
Trenér Tomáš Kratochvíl: Ani nevím, jak začít. Možná asi utkání trochu ovlivnilo nevyloučení domácího Kuchaře za zákeřný faul na Davida Zdeňka. Za moji fotbalovou kariéru jsem nic takového neviděl a musím nad tím zakroutit hlavou. Z toho možná vyplynulo vyloučení na naší straně. Přesto jsme v oslabení otevřeli skóre utkání, bohužel jsme dokázali vytvořit chyby, neproměnili opět penaltu a domácím tak darovali tři body. Celková úroveň utkání připomínala spíše chodící bitvu spodní tabulky třetí třídy.



Sestavy


TJ Polepy
O. Barták [-] - L. Slezák [-] (22. M. Kvasil [-] ) , O. Doležal [-] (67. P. Suchánek [-] ) , T. Milichovský [-] (85. M. Kovařík [-] ) , D. Kuchař [-] , L. Kmoch [-] , D. Pych [-] , O. Richter [-] , V. Kočí [-] (29. Š. Jindra [-] ) , M. Dohanič [-] (76. J. Novotný [-] ) , T. Exner [-]

TJ Slavoj Ratboř
M. Hrstka [-] - D. Kemza [-] , P. Rudko [-] (43. J. Machan [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Zdeněk [-] , L. Vohnický [-] , M. Uher [-] , L. Horák [-] (63. A. Brant [-] ) , J. Kovařík [-] , R. Biško [-] , M. Kopecký [-]

ŽK: 32. D. Kuchař , 51. T. Exner , 62. O. Doležal , 88. P. Suchánek - 71. L. Vohnický . ČK: 43. M. Hrstka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PIKNER Roman - SOKOL Petr (N), HRON Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích