Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křelinova šibenice nasměrovala "Čepečky" k výhře!


Branky


10

Nová Ves přivátala doma rozjeté Červené Pečky. Zápas nabídl, kromě povedených branek, i počasí tzv. pod psa, které přílákalo jen zhruba dvě děsítky věrných fanoušků. V zápase zaujal především povedená trefa hostujícího trenéra Křeliny či bleskový gól Kulhánka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vikýř

První dějství začalo ve velkém tempu. Hned v 1. minutě využil dobrého centru z pravé strany hostující Kulhánek a překonal Hrabáka v domácí bráně. Netrvalo to příliš dlouho a skóre se měnilo podruhé, žel bohu pro domácí, znovu ve prospěch oddílu z Červených Peček. Křelina napřáhl z nějakých třiceti metrů a vymetl pavučinky v horním rohu brány soupeře. Domácí byli opaření, zatímco hosté na koni. 

 

Elán hostujících hráčů generoval další šance, ale protože žádné již gólem neskončily, do kabin se šlo az stavu 2:0 pro hostující tým.

Efekt Zuza

Druhý poločas nabídl odlišnou hru. Domácí zlepšili výkon a tlačili se do šancí, žádná z nich však brankou neskončila, ba dokonce dvakrát inkasovali. Nejprve se trefil podruhé v uktání Kulhánek, aby o minutu později uzavřel skóre utkání střídající mladík Zuza, pro něhož to byl první gól v této sezoně. Červené Pečky tak zvítězily i potřetí v řadě a úspešně se vzdalují sestupovým vodám.



Ohlasy k zápasu



FK Červené Pečky
Hrající trenér Lukáš Křelina: Utkání v Nové Vsi pro nás začalo skvěle, hned v první minutě po centru ze strany se prosadil Kulhanek. Ve 12. minutě jsem vystrelil snad z třiceti metrů ranou do šibenice, kdy brankář ani na střelu nedokázal zareagovat. Do konce poločasu jsme měli další šance, ale nedokázali jsme je proměnit. První poločas byl v naší režii. Ve druhém poločase domácí přidali a vyrovnali hru. Svoje šance nedokázali proměnit . My naopak před koncem dvěma slepenými góly rozhodli. Nejprve Kulhánek, poté Zuza. Před Štítary jsem v kabině říkal, že můžeme udělat 18 bodů v řadě, kluci nevěřili . Nyní máme 9 a dvakrát po sobě jsme odehráli zápas s nulou vzadu. Docela se nám daří. Nyní musíme potvrdit doma body s Tuchorazí. Ještě stojí za zmínku skvělý a přesný výkon rozhodčího Sedláčka, který odřídil utkání.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves I
D. Hrabák [-] - L. Vokřál [-] , M. Houdek [-] (46. L. Sklenařík [-] ) , D. Kopecký [-] , J. Pecha [-] (25. J. Belza [-] ) , K. Šmejkal [-] - J. Vokřál [-] , M. Babický [-] , P. Linart [-] , D. Starý [-] - J. Fiala [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Hanousek [-] , J. Maršík [-] , L. Křelina [-] , Z. Bulíř [-] - J. Kulhánek [-] , M. Mommers [-] (85. T. Soukenka [-] ) , J. Krupička [-] , M. Hejduk [-] , M. Rauch [-] - L. Zientek [-] (75. M. Zuza [-] )

ŽK: 70. P. Linart , 79. J. Vokřál - 36. M. Hejduk .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - MOLNÁR Michal (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza