J. Urban 90. (p.)
D. Dlouhý 92.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dosta dvěmi brankami v úplném závěru obrala lídra soutěže


Branky


90. J. Urban (p.) , 92. D. Dlouhý
8

Čtvrtým jarním soupeřem Kuřimských mužů bude Dosta Bystrc! Svěřenci Romana Kotola, bývalého trenéra FC Kuřim, nevstoupili do jara, alespoň co se bodů týče, úplně šťastně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Za letního počasí došlo do Bystrce na tři stovky diváků, kteří se však pohledného fotbalu nedočkali. První půle přinesla po dvou šancích na obou stranách. Šance domácích skončila na tyči, když ve vápně vyšplchal nejvýše Solanský. Na druhé straně už míč po akci Čecha skákal do opuštěné branky domácích, bohužel pro nás však v poslední možné chvíli obětavě zasáhl obránce.

Jestli první půle nepobrala moc fotbalové krásy, tak druhá nebyla o nic lepší. Fotbalisté Bystrce poctivě pracovali do defenzívy a odměnou jim byly dvě branky v závěru zápasu, kdy se trefil z pokutového kopu Urban a o dvě minuty později Dlouhý, jimiž rozhodli utkání ve svůj prospěch. Muži mohou tuto ztrátu odčinit už tuto sobotu proti Rousínovu.

REPORT: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Vojtěch Kocman (hráč): Do zápasu jsme šli s vědomím, že přestože nás čeká lídr soutěže, potřebujeme bodovat. Jaro nám zatím příliš nevycházelo ani herně, ani výsledkově. Celý zápas jsme trpělivě bránili a čekali na své šance. Během prvního poločasu jsme se dostali do několika příležitostí, přičemž po jednom z centrů skončilo naše zakončení na tyči. Hrozila také Kuřim, jeden z útoků jsme hasili až na brankové čáře. Druhý poločas jsme pokračovali v zodpovědné hře. V závěru zápasu se nám naskytla možnost pokutového kopu, který jsme s přehledem proměnili a o dvě minuty později vítězství pojistili druhým gólem. Zápas byl plný emocí, my odvedli bojovný a obětavý výkon a proto jsme zvítězili. Nutno podotknout, že zaslouženě.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Zápas se nám týmově nepovedl. Domácí hráli ze zahuštěného defenzivního bloku, na který jsme nenašli recept. Na suchém a hrbolatém hřišti nám navíc vázla kombinace. Když jsme k tomu nepřidali potřebnou rychlost a agresivitu, vypadalo to, že utkání skončí spravedlivou remízou 0:0. K odpískané penaltě v 90. minutě se raději nechci vyjadřovat, od toho tu máme kompetentní osoby.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - A. Stasiuk [-] (59. L. Hansl [-] ) , O. Hilscher [-] , J. Solanský [-] , J. Koutný [-] (46. J. Bílý [-] ) , M. Hába [-] (76. V. Drozd [-] ) , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] , V. Kocman [-] , P. Pokorný [-] (59. J. Urban [-] ) , M. Ryšavý [-] (89. D. Dlouhý [-] )

FC Kuřim
V. Veselý [-] - V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] (80. M. Malý [-] ) , P. Musil [-] , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , V. Čech [-] (80. O. Ullmann [-] ) , L. Šťastný [-] , T. Osvald [-] (66. A. Dabó [-] ) , A. Bartoš [-] , D. Petřík [-] (77. J. Motyčka [-] )

ŽK: 77. J. Bílý , 85. M. Kratochvíl - 83. A. Dabó , 92. V. Veselý .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: KRAVÁRIK Oliver - TABIŠ Tomáš, MAROŠ Denis.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra hostů

V Bystrci nečeká Kuřim nic lehkého, ale věřím, že Kuřim svou kvalitou Bystrc přetlačí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza