HISENSE Hráč kola JAKUB SEDLÁK: Pokladník je sympaťák, takže se s ním určitě nějak rozumně domluvím

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče ve 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen opět hráč SK Olympia Ráječko, tentokrát Jakub Sedlák. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kubo, gratuluji k vítězství v anketě. Potěšilo tě to? Nasbíral si přes polovinu hlasů (51%), takže celkem jasné vítězství.
Díky, výhra mě určitě potěšila, o to víc, že v sestavě kola byl i hráč z Rajhradic a ti jsou vždycky v této anketě silní.
Sledoval jsi průběh hlasování? Kdo myslíš, že ti poslal nejvíce hlasů?
Osobně jsem průběh nesledoval, ale dostával jsme pravidelné aktualizace od Davy Jurana a Chylase, kteří určitě poslali nejvíc hlasů společně s ostatníma klukama z kabiny.
Kolik tě to bude v kabině stát nebo pro kluky připravíš nějaké dobré pohoštění? Jelikož si sám pokladník, zajímá nás, jak s tímto naložíš.
Jak sám říkáš, pokladník je sympaťák, takže se s ním určitě nějak rozumně domluvím(smích). Nejspíš klukům do kabiny donesu něco dobrého k zakousnutí.
Na jaře jsou odehraná čtyři kola, z toho teď už potřetí hráč Olympie ovládl anketu, prozraď nám, co si pro kabinu připravili tvoji dva spoluhráči, kteří anketu vyhráli před tebou. Slibovali, že pro tým něco připraví.
Abych řekl pravdu tak u Maně si nic nevybavuji. Žako donesl láhev rumu, kterou pečlivě hlídám kousek od místa, kde v kabině sedím a tu určitě na závěrečné vypijeme. Jinak díky za připomenutí, hned se Maňovi připomenu (smích).
Nyní už k zápasu, o víkendu jste porazili Kunštát 4:2, na jaře jste zatím stále bez ztráty bodu. Jak by si zhodnotil utkání?
Utkání bych zhodnotil jako pěkné derby. Pěkné počasí, dobrá divácká návštěva a ještě k tomu naše výhra. První poločas byl takový oboustranně opatrný s málo šancemi. My jsme se dostali do vedení po výborném přenesení hry Pořezem na Davy Bartoše. V druhém poločase nám skvěle zahráli střidajíci hráči, Žako s Chylasem. Za stavu 3:0 šel Kunštát do deseti a to nám paradoxně uškodilo. Z jednoho brejku snížili na 3:1 a my lehce znervózněli. V nastavení nás ale Chylas uklidnil gólem na 4:2 a to jsme věděli, že už udržíme.
Jako obránce si zaznamenal v prvních čtyřech jarních kolech už tři branky, všechny sice z pokutových kopů ale i to je umění. Máš už v hlavě předem dáno, kam míč pošleš nebo se rozhoduješ až těsně před zahráním penalty?
Penalty u nás naposledy kopal Michal Pokec než odešel do Bíteše, od té doby jsme myslím žádnou v mistráku nekopali. V zimní přípravě jsme dokonce já i Zouhy po jedné nedali. Když ale byla první proti Ratíškovicím, řekl jsem si, že jako jeden z nejzkušenějších to musím vzít na sebe a podařilo se. Jestli si vyberu stranu dopředu nebo počkám před kopnutí se rozhoduju vždycky podle toho jak na mě působí brankář.
Příští zápas zajíždíte do Mutěnic, které bojují ve spodní části tabulky, co od zápasu čekáš?
Nebudeme určitě chtít nic podcenit, hrát svoji hru a přidat další výhru. V Mutěnicích bude určitě skvěle připravené hřiště, takže se bude hrát dobrý fotbal. Přes turbulentní zimu si v kabině z legrace říkáme po zápse na Morendě, že jsme už zachránění a můžeme hrát bez nervů.
Kuba a jeho výběr z kabiny Olympie:
Největší kliďas týmu?
Honzík Horáček, málo co ho rozhodí.
Největší srdcař?
Dave Bartoš, jediný čistokrevný kluk z Ráječka.
Nejlepší bavič v týmu?
Chylas, většinou vypouští hlášku za hláškou.
Nejrychlejší hráč?
Žako, když se naplno rozběhne, tak ho nechceš bránit.
Nejpomalejší hráč?
Vzhledem k věku kádru už to budu nejspíš já.
Hráč s nejtvrdší střelou?
Pořez, umí se do toho opřít.
Hráč s nejhorší střelou?
Asi Maňa, pokud teda nekope na vlastní branku (smích).
Kdo z kabiny nejvíc vypije a kdo nejméně vydrží?
Tady to se akce od akci mění, ale největší "pařmeni" jsou určitě mlaďoši.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Když nejsem na hřišti nebo v práci, tak se co nejvíc snažím doma věnovat přítelkyni a naší pětiměsíční dcerce.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Portál je za mě super věc. Tento projekt má smysl a fandím mu.
Děkujeme za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.