Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Omilostněný Homba hned řádil v Dražkovicích


Branky


14

Po šokujícím gólu domácích Dražkovic hned v 1.minutě zápasu se favorizovaný TJ Sokol Újezd rozjel na plný výkon a ještě do poločasu nasměroval své první jarní utkání do vítězného přístavu. Na konečném výsledku 1:4 se dvěma úspěšnými trefami podílel i v týdnu omilostněný kanonýr Jiří Homba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šok hned na úvod

Do Dražkovic zavítal hned na úvod jarní části Okresního přeboru Pardubic jeden z kandidátu postupu do 1.B třídy - Sokol Újezd. A hned v 1.minutě zažil pořádný šok. Hostům se totiž vůbec nepovedla úvodní rozehrávka a z brejkové situace těžil skórující Ťopek - 1:0.

Obě mužstva se postupně dostávala do provozní teploty, největšími protivníky byly ovšem spíše těžký, tvrdý terén a silný vítr. V bojovném utkání se s přibývající porcí minut začala projevovat větší kvalita na straně hostů.

Ve 20.minutě vybojoval ve středu hřiště míč Gočaltovský a vyslal do rychlé akce Vohralíka. Tomu výborně sekundoval kanonýr Homba a když dostal přesnou přihrávku, zívající bránu nemohl minout - 1:1.

Jiří Homba přitom ani hrát neměl, byl v trestu ještě z podzimní části soutěže, naštěstí pro něj a jeho tým přišlo omilostnění ze strany OFS. 

Právě Homba vstřelil gól i na 1:2, když ho ve 35.minutě skvěle našel na hranici vápna agilní Gejza Bendig a šutér Újezdu prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

A Homba dotřetice! Ve 40.minutě obešel tři soupeřovy hráče, aby následně přišel faul. Kopala se penalta, přesně k tyči ji proměnil Gočaltovský - 1:3.

Rozkouskovaný druhý poločas

Druhý poločas už tak divácky atraktivní nebyl, psí kusy občas dělal vítr a hra byla celkově hodně rozkouskovaná a nepřesná.

Újezd si v poklidu hlídal dvoubrankové vedení a ačkoli se domácí nováček soutěže snažil, na zvrat nebyly síly.

Čtvrtý gól si tak Újezd schoval až na úplný závěr, když svou chybu z úvodu utkání odčinil přesnou střelou Vohralík - 1:4.



Ohlasy k zápasu



Sokol Újezd
Martin Vohralík, krajní bek: "Pochvala pro celý tým, vynikli oba Bendigovci. Velmi solidně se uvedl novic v sestavě Kevin Ovečka i zbytek obrany."



Sestavy


SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - T. Šmarda [-] , T. Ťopek [-] (21. M. Marek [-] ) , D. Stehno [-] , J. Jukl [-] (76. M. Voříšek [-] ) , L. Němec [-] (82. T. Mareček [-] ) , J. Šmíd [-] (68. J. Mazánek [-] ) , L. Vladyka [-] , M. Bílek [-] , L. Kuta [-] , M. Kopečný [-]

Sokol Újezd
M. Bílý [-] - J. Homba [-] , G. Bendig [-] , J. Bendig [-] (76. R. Mrhal [-] ) , M. Urbanec [-] , F. Gočaltovský [-] , T. Linha [-] , K. Ovečka [-] (83. T. Sedláček [-] ) , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , M. Vohralík [-]

Počet diváků: 44. Rozhodčí: TROJAN Jan - KLAMTA Petr, SYRŮČEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Radek Bukač
Tip experta: výhra hostů

Újezd bude nepříjemný i na jaře, mají zkušený kádr, což prokázali i před týdnem v pohárovém zápase na našem hřišti. Přestože mají svého kanonýra Hombu v trestu, bez problémů zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích