2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každý chvilku tahal pilku


Branky


5. D. Biath , 33. F. Abbrent - 66. V. Křivka , 83. Z. Brus
14

Duel sousedů v tabulce mezi SK Křičeň a AFK Ostřešany skončil nerozhodným výsledkem 2:2, když každý ze soupeřů ovládl jeden poločas. V tom prvním dominovali domácí a dvougólový náskok vzbuzoval velké naděje na tříbodový zisk. Po přestávce se ale Ostřešany díky brankám Křivky a Bruse probudily ze zimního spánku a z horké křičeňské půdy nakonec odvážejí alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostřešany se nepoučily a opět udeřil Biath

Už ve vzájemném zápase na úvod podzimu vlétla Křičeň na svého soupeře pěkně zostra a po čtyřech minutách hry se kanonýr Biath radoval z přesného zásahu. Kdo si myslel, že se AFK poučil z tohoto nepříjemného zážitku, velmi rychle poznal, že se mýlil.

Danovi Biathovi to tentokrát trvalo o minutu déle, v 5.minutě už to bylo 1:0.

Křičeň v prvním poločase dominovala, vyhrávala osobní souboje a vytvářela si dostatek šancí. Ještěže stál v bráně Ostřešan v dobré formě chytající Jákl, jinak by bylo velmi rychle po zápase.

I tak se po gólu Abbrenta ze 33.minuty smálo na domácí diváky poločasové nadějné skóre 2:0.

Zimní spánek zůstal v kabině

Do druhého poločasu vyběhla na straně hostů úplně jiná jedenáctka, zimní spánek zřejmě definitivně zůstal v kabině. Hosté začali makat na 100%, přidali na důrazu a přesnosti a nakonec velmi děkovali svému gólmanovi, že je v prvním poločase svými zákroky udržel ve hře.

Snížení stavu přišlo v 66.minutě, kdy se trefil pojedenácté v sezóně Vlastimil Křivka a vyrovnat se povedlo sedm minut před koncem Brusovi - 2:2.

V hektickém závěru chtěla zlomit výsledek na svou stranu obě mužstva, každé mělo jednu velkou šanci, gól z toho ale nebyl.



Ohlasy k zápasu



AFK Ostřešany
Ondřej Hátle, hráč: "Vzhledem k vývoji zápasu a po špatném výkonu z první půle bod bereme a budeme chtít na vydařenou druhou půli navázat v příštím kole, kdy přivítáme Mikulovice."



Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , F. Abbrent [-] , T. Havlíček [-] (86. T. Ryšavý [-] ) , B. Koki [-] , J. Vanžura [-] , A. Branský [-] (71. V. Branský [-] ) , P. Malý [-] , V. Beneš [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-] (83. P. Musil [-] )

AFK Ostřešany
R. Jákl [-] - L. Moravec [-] , V. Křivka [-] (90. T. Havlíček [-] ) , F. Caha [-] (81. V. Nekut [-] ) , O. Hátle [-] , L. Drbohlav [-] , L. Nevřala [-] , Z. Brus [-] , M. Filípek [-] , D. Paštyka [-] (63. P. Němec [-] ) , O. Dufek [-] (83. J. Havlíček [-] )

ŽK: 26. V. Beneš , 75. D. Jánský - 24. D. Paštyka , 78. F. Caha , 87. L. Nevřala .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - RÁZEK Šimon, OLAJOS Viliam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Radek Bukač
Tip experta: remíza

Ani jeden z týmů není ani po podzimu se svým tabulkovým postavením spokojený a bude si chtít napravit reputaci na jaře. Pocitově dám kříž.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích