3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chvojenci se hrálo od podlahy


Branky


11

Pět žlutých a jedna červená karta - taková byla bilance prvního poločasu souboje mezi TJ Sokol Chvojenec a SK Dražkovice. První gól posily Pinkase domácím hodně pomohl, od vyšší porážky než 3:0 nakonec hostům pomohl výborným výkonem gólman Daniel Šmarda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí nestačil tahat karty

Souboj týmů, které by se rády odrazily od nejspodnějších pater okresní tabulky, přitáhl v Chvojenci pozornost velice pěkné návštěvy 120 diváků. Ti viděli v prvním poločase ostrou hru od podlahy, ve které se mladý rozhodčí Navrátil měl co ohánět.

S kvalitou fotbalu to bylo již horší, převahu měli domácí hráči, kteří se alespoň trochu snažili kombinovat a zdolávat tak pevnou defenzívu svého soupeře. 

Uklidnění do řad domácích přinesla 12.minuta, kdy rohový kop prodloužil na zadní tyč Ehl a tam do prázdné brány doklepával Patrik Pinkas - 1:0. Čerstvá posila Chvojence se tak v dresu nového týmu prosadila hodně rychle!

Snahu Dražkovicím upřít nelze, spoléhaly spíše na brejky a nakopávané balóny, jejich ofenzivní akce ovšem často končily u útočníka Tomáše Šmardy. Ten rozhodně nepatří mezi rychlostní typy, je spíše silový a v tomto případě to na obranu hostů prostě neplatilo.

Další vývoj utkání ovlivnila situace z 31.minuty. Po velmi ostrém faulu Centnera na hostujícího Ťopka se zdála hostům udělená žlutá karta málo, padla ostrá slova směrem k rozhodčímu a obránce Dražkovic Kuta viděl červenou!

Do konce první půle už se nic podstatného nestalo, Chvojenec odcházel do šaten spokojenější s jednobrankovou výhodou a přesilovkou v kapse.

Šmarda si zachytal

Přesilová hra domácích se velmi dlouho na stavu zápasu neprojevovala, v některých fázích druhého poločasu jakoby ani nebyla. Chvojenec hledal skuliny v obraně svého protivníka, ale ty nenacházel, spousta akcí navíc končila v nepřesnostech.

Hosté hráli chytře, stále to bylo jen o jeden gól a hráči moc dobře věděli, že by nějaká ojedinělá akce nebo standardka vyjít mohla.

Uklidňující pojistku přinesla až 70.minuta, kdy se po akci na pravé straně opět do prázdné brány prosadil střídající Čáň - 2:0.

Od té chvíle už Dražkovice v bránění poněkud polevily a výsledkem bylo několik akcí, které volaly po zvýšení skóre. Proti byl ovšem výborně chytající brankář Šmarda. V 79.minutě mu po střele Stárka pomohla tyč, když chvíli před tím zmařil včasným vyběhnutím únik Pinkase.

V 81.minutě už se asi nejlepší hráč na hřišti Stárek prosadil - 3:0.

Skóre mohlo být nakonec ještě vyšší, v závěru totiž Šmarda vychytal Stárka a v poslední akci domácích vytáhl bravurním zákrokem jejich střelu ze šibenice.

Daniel Šmarda si opravdu zachytal a jeho slova po poslední střele byla velmi trefná: "Vy mě zabijete!"

Situace Chvojence se po zaslouženém vítězství nepatrně vylepšila, zatímco hosté zůstávají nadále v kritické situaci na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
Václav Velinský, trenér: "Celý zápas jsme byli lepším týmem, občas nám skřípala finální přihrávka. I přesto jsme si vypracovali šance, které se nám nakonec podařilo proměnit, zaslouženě vyhrát a získat tři důležité body."

SK Dražkovice
Daniel Šmarda, brankář: "Před utkáním jsme si v kabině řekli, že to musí být z naší straně o disciplíně a hlavně bez řečí. A takhle to dopadlo! Chvojenec po nás šel mnohem agresivněji, žlutých karet mohlo být klidně víc a dříve."



Sestavy


Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - P. Ehl [-] (59. D. Čáň [-] ) , P. Pinkas [-] , M. Skutil [-] , Z. Mach [-] , L. Zbudil [-] , F. Zbudil [-] (76. D. Nechvíle [-] ) , J. Stárek [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , D. Nechvíle [-]

SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - T. Šmarda [-] , T. Ťopek [-] (60. J. Mazánek [-] ) , M. Marek [-] , J. Jukl [-] (88. T. Stehno [-] ) , L. Němec [-] , T. Mareček [-] (64. M. Voříšek [-] ) , L. Vladyka [-] , M. Bílek [-] , L. Kuta [-] , M. Kopečný [-] (42. J. Šmíd [-] )

ŽK: 30. M. Centner , 35. Z. Mach , 45. L. Zbudil , 51. D. Nechvíle - 25. L. Vladyka , 37. M. Marek . ČK: 31. L. Kuta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - SCHMEISER Kamil, NOVÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Kevin Ovečka
Tip experta: remíza

Půjde o hodně, to často oběma týmům svazuje nohy. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích