P. Ehl 33.
P. Ehl 88. (p.)
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvojenec vítězně potřetí v řadě


Branky


33. P. Ehl , 88. P. Ehl (p.) - 90. M. Machatý
14

Důležitý souboj o šest bodů svedly týmy TJ Sokol Chvojenec a TJ Sokol Roveň, sestupové vody totiž nelákají nikoho. Veselejší byli po skončení zápasu domácí, když si po výhře 2:1 připsali již třetí plný bodový zisk v řadě. Neprůstřelnost brankáře Pavlíčka ukončil v 90.minutě hostující Machatý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ehl dal domácím klid

Oba týmy se snaží co nejdříve opustit ohrožené pásmo dolní části tabulky, lépe se to na jaře daří ale Chvojenci. Ten naskakoval do utkání s potřebným sebevědomím po dvou výhrách 3:0 s Dražkovicemi a holickou rezervou. Naopak Roveň i přes dobré výkony na první jarní bod čeká.

Pěkná návštěva 105 diváků viděla v prvním poločase vyrovnaný boj, zpočátku dokonce lépe kombinovali hosté. Možná klíčový okamžik, který zápas nasměroval, přišel v 33.minutě. To se ve vápně hostů po tečované střele nejlépe zorientoval útočník Ehl a uklidnil chvojenecké fotbalisty úvodním gólem - 1:0.

 

Neprůstřelnost Pavlíčka skončila v poslední minutě

Druhý poločas byl plný nepřesností a chyb na obou stranách, důležitost mače zřejmě hráčům obou týmů svazovala nohy. Spíše se hrálo mezi šestnáctkami, do šancí pozorné defenzívy mnohokrát útočníky nepustily.

To určitě vyhovovalo domácímu brankáři Martinu Pavlíčkovi. Ten totiž udržel čisté konto ve dvou po sobě jdoucích duelech a těšil se, že svou šňůru protáhne o další korálek.

Zápas gradoval v závěrečných minutách. Nejprve v 88. po faulu na Lukáše Zbudila s jistotou proměnil pokutový kop Petr Ehl - 2:0. Ten je tak s 5 brankami nejlepším střelcem svého mužstva.

Následná nedisciplinovanost a špatné soustředění umožnilo skórovat i Rovni, trefil se v 90.minutě Machatý a odčaroval tak kouzlo brankáře Pavlíčka - 2:1.

Vzhledem k tomu, že se nic víc již nestalo, nemuselo ho to příliš mrzet, tři body v tabulce měly větší cenu.

 

Své hodnocení poskytl pro www.fotbalunas.cz i trenér TJ Sokol Roveň Ladislav Skalický:

"V dnešním zápase jsme měli minimálně bod získat. Za prvé jsme byli lepší než domácí, a to zejména ve druhém poločase, za druhé zápas hrubě ovlivnil rozhodčí Pavlas. Ten písknul penaltu, kterou z dálky viděl jen on a tím nás obral o bod. Více k tomu raději říkat nebudu. Chválím celé mužstvo za velkou bojovnost až do konce. Když budeme takto hrát v dalším zápase, tak už to prolomíme. Nic nevzdáváme a makáme dál!"



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
Filip Zbudil, hráč: "Velkou vlnu kritiky musel po závěrečném hvizdu snášet rozhodčí Pavlas. My ale s radostí bereme tři body!"




Sestavy


Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - P. Pinkas [-] (67. D. Nechvíle [-] ) , F. Zbudil [-] (78. G. Borrelli [-] ) , M. Skutil [-] , V. Černý [-] (94. J. Pavlíček [-] ) , L. Zbudil [-] , P. Ehl [-] (88. A. Joska [-] ) , D. Nechvíle [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , M. Vávra [-]

TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] , . Novák [-] (65. M. Šándor [-] ) , L. Johanides [-] , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] (72. J. Major [-] ) , M. Machatý [-] , A. Mikuláš [-] , L. Petružálek [-] , J. Kučera [-] , T. Krpata [-]

ŽK: 94. L. Zbudil , 95. D. Nechvíle - 96. M. Machatý .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Pavlas Jan - URBANCOVÁ Agáta, OREM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Antonín Branský
Tip experta: výhra domácích

To bude pěkné derby odvěkých rivalů. Chvojenec se veze na vítězné vlně, má výbornou formu, zatímco v Rovni na dobrý výsledek na jaře zatím čekají. Takže můj tip logicky jednička.

Tip: výhra domácích