EXPERT TIP - 18.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 13.4.2024

0

Expert tipy poskytl pro fotbalunas.cz Antonín Branský, opora SK Křičeň.

Zkus poměřit své tipovací síly s pracovitým a důrazným záložníkem Křičeně, který soutěž a ostatní týmy bedlivě sleduje, a proto jeho tipy mají logiku! Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a v případě, že uhodneš všech 7 výsledků kola, dostaneš se do slosování o zajímavé ceny.




Antonín Branský

Antonín Branský hájil ještě na podzim obranné řady svého týmu, pro jarní část se přesunul do středové linie. A soudě podle výkonů a výsledků SK Křičeň to byl dobrý tah!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 79 - 14 - 7 %
Komentář experta:

Mikulovice v minulém kole prohrály v Sezemicích a jistě budou chtít odčinit tento nezdar. S posledním týmem tabulky k tomu mají ideální příležitost.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

To bude pěkné derby odvěkých rivalů. Chvojenec se veze na vítězné vlně, má výbornou formu, zatímco v Rovni na dobrý výsledek na jaře zatím čekají. Takže můj tip logicky jednička.

Tip experta: 0 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Pardubičky zatím zůstávají na jaře hodně dlužné svým výkonům z podzimu, takže jim v souboji s Dřítečí moc nevěřím. Naopak hosté zatím na jaře neztratili ani bod, s námi měli asi nejvíce potíží, kdy rozhodl jediný šťastný gól. Tipuji remízu.

Tip experta: 0 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Titanic nepatří k naším oblíbeným soupeřům a bilance vzájemných zápasů tomu i odpovídá. I tak si věříme alespoň na plichtu. Tým Srchu vyzrál, má formu, Rolinek je při střelecké chuti. My máme ale Davida Jánského, ten umí útočné hvězdy soupeřů eliminovat!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mateřov je v krizi a jeho výsledky jsou zarážející, trochu jako den a noc. V Újezdu si myslím, že prohrají, ale ranec jako se Srchem nedostanou, bude to maximálně o dva góly.

Tip experta: 2 13 - 7 - 80 %
Komentář experta:

Sezemice vyhrají a potvrdí výbornou formu, do které se dostaly. Ostřešany zůstávají zatím za očekáváním, nedaří se jim. Je potřeba ale ocenit, že i když jim začátek zápasu nevyjde podle představ, bojují až do konce, nevzdají to.

Tip experta: 0 43 - 36 - 21 %
Komentář experta:

Rohoznice dokáže zahrát výborný zápas a zejména v domácím prostředí. Holice ve formě nejsou, ale zase na druhou stranu kvalitu mají, nejsou náhodou v první trojce tabulky. Vychází mi to na dělbu bodů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Vlastimil Halbich 5
2. Robert Hlaváček 5
3. Jaromír Bělunek 5
4. Lukáš Němec 4
5. Radek Hruška 4
6. Venca Likeš 4
7. David Ropek 4
8. Jiří Novotný 4
9. Josef Paulovič 4
10. Miroslav Liška 4
11. Jiří Čunderle 3
12. Václav Chlumecký 3
13. Michal Zounar 3
14. Janstin 1234 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.