2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky zatím pouze stínem podzimního lídra


Branky


46. O. Pečinka , 94. M. Mec
14

Rezerva Pardubiček se na jaře po veléúspěšném podzimu zatím herně trápí, i tak to stačí na tři body. V sobotu vyzrála po výsledku 2:0 na Sokol Dříteč a dokázala, že důležité je vyhrávat, i když se vám zrovna nedaří. Rozhodující gól vsítil do šatny Ondřej Pečinka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Upocené vedení

Lídr podzimní části Okresního přeboru Pardubic se zatím na jaře herně plouží, hře chybí lehkost, nápaditá kombinace a góly. Přesně toto platilo i v sobotním zápase s nováčkem z Dříteče, který přijel pod Foxconn bez bázně a hany a s potřebným sebevědomím. Vždyť hosté zatím vyhráli na jaře co se dalo.

V první půli to byl především boj bez výraznějších šancí. Dříteč spoléhala na pevnou defenzívu, hlídala si centrované míče za obranu a bylo zřejmé, že by byla s bodem spokojena.

Domácí se trápili a když už se dopídili k šanci, zůstala bez využití. V 30.minutě v té největší vyslal do úniku Podsztavek rychlého Pečinku. Ten ovšem nepotrestal špatný výběh brankáře Mrázka, když místo zavezení balónu až do kuchyně vyslal slabou střelu, kterou obránce hostů z prázdné brány stihl vykopnout.

Bez efektu skončila za chvíli i hlavička Vojtěcha v ložené pozici. Nakonec však přeci jen udeřilo. V nastavení dostal šanci na reparát Pečinka a díky pěknému lobu vstřelil úvodní branku utkání - 1:0.

 

Obavy až do konce

Druhý poločas byl vyrovnaným soubojem týmu, který chce udržet těsné vedení a toho druhého, který touží vyrovnat. Akcím na obou stranách chyběla v řadě případů přesná finální fáze.

S přibývajícími minutami rostla nervozita na hřišti, k čemuž dopomohl několika spornými výroky i hlavní rozhodčí Navrátil. 

Velkou vlnu nevole vzbudila zejména situace z 94.minuty, kdy rozhodčí pustil ostrý hlavičkový kontakt ve vápně Pardubiček a z následného protiútoku domácí vstřelili rozhodující pojistku. Na konci akce se radoval Mec - 2:0.

Oba góly byly diskutabilní (u prvního údajný ofsajd), ale platily, a tak drží tým SK Pardubičky "B" stále krok se svým největším konkurentem v boji o postup, se Spartakem Sezemice.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Stále nám chybí rychlý přechod do útoku a soupeři, kteří přijedou bránit, nás dostávají pod tlak. Naše výsledky jsou tak o jednom, dvou gólech."




Sestavy


SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - J. Čunderle [-] , J. Kříž [-] (56. P. Halbich [-] ) , O. Podsztavek [-] , B. Hlavinka [-] , T. Vojtěch [-] (46. A. Troják [-] ) , O. Pečinka [-] , L. Svoboda [-] (46. J. Robovský [-] ) , J. Oberreiter [-] , J. Koleček [-] , M. Svoboda [-] (46. M. Mec [-] )

Sokol Dříteč
J. Mrázek [-] - V. Divišek [-] , R. Vrážel [-] , M. Bednář [-] , P. Skřivánek [-] - D. Červinka [-] , F. Polzer [-] (79. T. Turina [-] ) , L. Daněk [-] , P. Klamta [-] - Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-] -

Počet diváků: 55. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - OLAJOS Viliam, ŠAFRANKO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Antonín Branský
Tip experta: remíza

Pardubičky zatím zůstávají na jaře hodně dlužné svým výkonům z podzimu, takže jim v souboji s Dřítečí moc nevěřím. Naopak hosté zatím na jaře neztratili ani bod, s námi měli asi nejvíce potíží, kdy rozhodl jediný šťastný gól. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích