2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslavu zachránil gólman Mičjan


Branky


14

Výborná forma posledních zápasů a oslava 40.narozenin stopera Lukáše Trupla - vše bylo v souboji Titanicu Srch s SK Křičeň narýsováno k pohodovému párty duelu. Hosté ale byli proti a nebýt brankáře Mičjana oslava by jim pravděpodobně dosti zhořkla. Sršni si nakonec připsali výhru 2:0, prosadili se Rolinek s Horynou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro hosty krutý první poločas

Na útulném, pěkném stadionu v Srchu se sešlo 154 diváků, aby vidělo nejen dobrý fotbal, ale i oslavu 40. narozenin domácího stopera Trupla. Ten nastoupil k utkání netradičně s kapitánskou páskou na kraji zálohy a každý jeho dotek s míčem provázely bouřlivé ovace jeho fanoušků.

Titanic sice měl v úvodu územní převahu, leč bez šancí. Hosté pozorně bránili a zejména střežili Tomáše Rolinka, který dal v posledních dvou zápasech 8 branek. Na pohodovém párty zápase se ale nehodlali příliš podílet a naopak po zisku míče vyráželi do nebezpečných kontrů. 

V 16.minutě po hrubici obrany byl najednou před Mičjanem osamocený Biath. Kanonýr Křičeně však byl překvapen natolik, že jeho zakončení nebylo důrazné. Byla to první tutovka hostujícího útočníka, který ovšem v sobotu neměl svůj den.

Naopak skvělou konstelaci hvězd měl brankář Sršňů Vlastimil Mičjan, který zlikvidoval obrovskou šanci i Havlíčkovi. To už ale na ukazateli skóre svítilo 1:0. V 35.minutě se totiž vydal na výlet obránce Jánský, to byl risk, protože následně při brejku Rolinka vzadu chyběl. 

Pro hosty to byl krutý poločas, nedávali vyložené šance a vzápětí byli dvakrát potrestáni. Po Havlíčkově příležitosti totiž ve vápně na druhé straně začaroval Orts a z jeho práce těžil Horyna - 2:0.

Vzápětí ještě Horyna rozezněl břevno za zády Štěpánka. Hosté neodehráli špatný poločas, naopak, ovšem na Mičjana nevyzráli.

Komplikace se nekonala

Druhý poločas byl hlavně o bojovnosti a je sympatické, že to Křičeň i přes nepříznivý vývoj nevzdala. Titanic si hrál své, náskok dvou gólů jej nenutil hnát se bezhlavě dopředu. I tak se rodily velké šance, tentokrát se ovšem vyznamenal Štěpánek, když v 53.minutě vychytal Rolinka a v 65. i Doležala.

Komplikaci domácím měl opět na kopačkách v 67.minutě Biath, v samostatném úniku si však nepočínal jistě a Mičjan ve spolupráci s obráncem Beranem míč zblokovali.

Závěr utkání si domácí již pohlídali, navíc v 87.minutě mohl skórovat Kopecký, trefil ale z přímého kopu pouze břevno.

Titanic Srch je s 35 body stále na 4.místě tabulky, na třetí Holice už ale ztrácí pouhý bod.



Ohlasy k zápasu



SK Křičeň
Antonín Branský, záložník: "Prohra nás extrémně mrzí, Srchu jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. Všichni podali nadstandardní výkony a je jenom škoda, že Dan Biath neproměnil několik svých vyložených šancí, alespoň bod jsme si zasloužili."



Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - P. Pavlíček [-] (41. H. Kopecký [-] ) , D. Orts [-] (46. R. Beran [-] ) , T. Rolinek [-] , J. Maivald [-] (78. . Kochan [-] ) , P. Kuchta [-] , R. Horyna [-] , L. Trupl [-] (73. T. Urbanec [-] ) , D. Lietavec [-] (46. V. Dostál [-] ) , M. Práchenský [-] , M. Doležal [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , V. Branský [-] , T. Havlíček [-] , M. Rež [-] , J. Vanžura [-] , F. Abbrent [-] , B. Koki [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 82. V. Dostál , 89. R. Beran .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Bednář Robin - PETIK Roman, JELÍNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Antonín Branský
Tip experta: remíza

Titanic nepatří k naším oblíbeným soupeřům a bilance vzájemných zápasů tomu i odpovídá. I tak si věříme alespoň na plichtu. Tým Srchu vyzrál, má formu, Rolinek je při střelecké chuti. My máme ale Davida Jánského, ten umí útočné hvězdy soupeřů eliminovat!

Tip: výhra domácích