Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohoznice využila krize holického béčka


Branky


14

Rezerva Holic se zatím na jaře s dobrou formou míjí, když ze čtyř zápasů vybojovala pouze 4 body. V neděli podlehla 3:1 na hřišti Sokola Rohoznice, když o osudu utkání rozhodly ve druhé půli branky Křenka a Petránka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Pěkné počasí přilákalo na stadion do Rohoznice 75 diváků a ti si jistě všimli již v prvním poločase, že SK Holice "B" se aktuálně nepyšní ideální formou. Klub z TOP3 Okresního přeboru Pardubic již v minulém kole inkasoval tvrdý direkt od Chvojence a i prvních 45 minut napovědělo, že by si Rohoznice mohla připsat cenný skalp.

Domácí byli od začátku aktivní, což se ovšem dlouho nedařilo vyjádřit gólově. Po dvou neproměněných tutovkách se ujala až nenápadná střela Malinského v 35.minutě - 1:0.

Na tento úder ještě Holičtí stihli odpovědět, když se z ojedinělé šance prosadil těsně před odchodem do kabin Tomáš Velinský - 1:1.

Hosté začali hrát až po dvou inkasovaných brankách

Nástup do druhého poločasu se Rohoznici opravdu povedl a pro výsledek celého utkání to bylo klíčové.

Ve 48.minutě centroval Křenek a jeho pas k překvapení všech na hřišti zapadl přesně k tyči - 2:1.

O tři minuty později byl vyslán do samostatného úniku rychlý Petránek a nemýlil se - 3:1.

Vědomi si svého náskoku, přepustili domácí kormidlo Holicím. Ty si sice vytvořily platonický tlak, k šancím to ale nevedlo. A tak zatímco před 14 dny jeden z TOP týmů okresu Spartak Sezemice rohozenskou pevnost dobyl, dalšímu ostřílenému protivníku se to v neděli již nepovedlo. Všechny body zůstaly zaslouženě doma.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Ondřej Metelka, hráč: "Dnes bych chtěl ocenit náš týmový výkon, který nám zatím na jaře chyběl. Jsem rád, že jsme se po zranění Tondy Spěváka dokázali semknout a Holice ubojovat a ubránit. Náš gólman Patrik Magušin se do Rohoznice vrátil jako Blanický rytíř a předvádí v bráně nadstandardní výkony."




Sestavy


Sokol Rohoznice
P. Magušin [-] - M. Mlynka [-] , R. Fidler [-] (79. V. Fidler [-] ) , S. Školník [-] (36. O. Metelka [-] ) , P. Zezulák [-] , V. Malinský [-] , F. Petránek [-] (74. J. Buchta [-] ) , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-]

SK Holice B
O. Kroutil [-] - A. Kovařík [-] (86. M. Strnad [-] ) , T. Velinský [-] , V. Klasovitý [-] , J. Krpata [-] (66. D. Kudrna [-] ) , R. Machatý [-] , J. Tláskal [-] , M. Roček [-] , J. Velinský [-] , J. Černý [-] , J. Matyáš [-] (86. J. Dědič [-] )

ŽK: 81. J. Buchta , 86. O. Metelka - 24. J. Krpata , 57. J. Velinský .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PEMČÁK Róbert - KLAMTA Petr, SLAVÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Antonín Branský
Tip experta: remíza

Rohoznice dokáže zahrát výborný zápas a zejména v domácím prostředí. Holice ve formě nejsou, ale zase na druhou stranu kvalitu mají, nejsou náhodou v první trojce tabulky. Vychází mi to na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích