1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly Hamry a přibližují se k Jimramovu, Březí naprázdno!


Branky


13

Hamry začínají druhou část sezóny stoprocentně s zatím devíti body ze tří zápasů, Březí naopak schytalo těžký los a s těžkými soupeři z Jimramova a tentokrát ani z Hamrů nedokázalo uhrát body. Přečtěte si o vyrovnaném zápasu a ohlasy obou týmů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva

První poločas zahájil vyrovnaný souboj, přičemž se oba týmy snažily prosadit v boji o míč. Hřiště však nebylo v ideálním stavu, což omezovalo možnosti kombinace a hrálo se většinou vzduchem. Navzdory tomu měly oba týmy své příležitosti, které nebyly proměněny a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Změna skóre

Druhá půle už přinesla zvrat, hosté se totiž dokázali po hodině hry dvakrát prosadit. V 62. minutě se trefil Vít, následovaný o šest minut později gólem Havlíka, čímž změnili stav skóre na 0:2. I přes tlak domácího týmu se Hamrům podařilo udržet své vedení a kontrolovat tempo hry. V 81. minutě sice Březí snížilo díky gólu Tvarůžka, na vyrovnání však už ale nebyl čas a tak zápas skončil stavem 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Máme za sebou dva zápasy s nejtěžšími soupeři, na podzim jsme je obrali oba, jaro obrali oba nás. Bohužel nedokážeme se naladit na podzimní formu a k tomu nám moc nepomáhají neproměněné šance, co nás stojí body. Zápas vyhrál důraznější tým.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): První půle byla celkem vyrovnaná, na hodně hrbolatém terénu se moc hezký fotbal hrát nedal, takže se hrálo většinou vzduchem. Měli jsme dvě dobré příležitosti, které jsme nevyužili. V druhé půli jsme se dvakrát prosadili a hlídali vedení. V závěru domácí šťastně snížili, ale tři body jsme si již uhájili.



Sestavy


TJ Březí-Březské
Š. Burian [-] - P. Jelínek [-] (60. R. Šmarda [-] ) , P. Šimek [-] , M. Holánek [-] (70. L. Matoušek [-] ) - M. Hřebíček [-] (78. O. Broža [-] ) , D. Dostál [-] , P. Drápela [-] , M. Sysel [-] (70. S. Tvarůžek [-] ) - J. Chlup [-] , D. Urbánek [-] (78. V. Klíma [-] ) , D. Burian [-]

FC Hamry nad Sázavou
K. Suský [-] - D. Havlík [-] , V. Franěk [-] , D. Russ [-] , L. Dobrovolný [-] (55. J. Culek [-] ) , V. Podsedník [-] , R. Koutník [-] , J. Vavřínek [-] (58. L. Vít [-] ) , M. Gabaš [-] , T. Novotný [-] , P. Vašek [-] (60. V. Öner [-] )

ŽK: 81. M. Sysel - 75. T. Novotný . ČK: 89. D. Urbánek - 89. V. Öner .
Hráči zápasu: S. Tvarůžek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - TRÁVNÍČEK Jiří, GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: remíza

Březí je doma silné a bude to chtít potvrdit, hosté jsou mírnými favority ale uvidí se, zda nastoupí střelec Havlík, pokud ne, zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích