3:2
(2:2)
35. P. Bukáček (vl.)
42. Š. Jurek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv vyhrála ta z Radešínské Svratky


Branky


7. J. Hamřík , 28. J. Willisch (vl.) , 59. L. Buřval - 35. P. Bukáček (vl.) , 42. Š. Jurek
16

A naopak ta z Radostína, navzdory velmi vyrovnané bitvě, vyšla na prázdno. Přečtěte si o boji týmů ze středu tabulky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakonec vyrovnaný poločas

Domácí Radešínka vstoupila do utkání s odhodláním ovládnout hru, což se jí podařilo již v úvodních minutách. V 7. minutě se prosadil Hamřík, který poslal Radešínku do vedení 1:0 (rozhovor s nejlepším hráčem kola naleznete zde). O dvacet minut později se situace ještě více v její prospěch obrátila, když hráč hostů Willisch nešťastně skóroval do vlastní branky, čímž zvýšil náskok domácích na 2:0. Nicméně, Radostín se nevzdal a dokázal snížit po vlastním gólu Bukáčka v 35. minutě a těsně před poločasem pak Jurek vyrovnal na 2:2, což už znamenalo vyrovnaný stav při odchodu do kabin.

Napínavý druhý poločas a rozhodující okamžik

Druhá půle začala aktivitou obou týmů, ale byla to Radešínka, která znovu převzala kontrolu nad zápasem. V 59. minutě se jim podařilo skórovat po rohovém kopu, když Buřval poslal míč do sítě a upevnil vedení Radešínky na 3:2. I přes další snahu hostů se jim již nepodařilo změnit výsledek zápasu. Radešínská Svratka si tak odnáší důležité tři body. Naopak hostující Radostín, i přes snahu a vyrovnaný výkon, musel ustoupit domácím a odchází s porážkou, v tabulce se ale před domácími pohybuje pořád o sedm bodů.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Jiří Sochor (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře a dostali se do vedení 2:0. Bohužel díky neproměnění šanci a vlastnímu gólu jsme soupeře dostali do hry a krásným gólem bylo srovnáno na poločasové 2:2. Po rohovém kopu jsme se dostali do vedení 3:2, ale další gól jsme nepřidali a strachovali se o výsledek až do konce.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička (hráč): Po tragickém začátku zápasu, kdy jsme se dobrých dvacet minut nemohli dostat do hry a domácí nás válcovali jsme se trošku srovnali. Do konce poločasu jsme srovnali. Druhou půli jsme začali výborně, aktivně... Bohužel jsem trestuhodně zahodili 2 nebo 3 tutovky a domácí nás potrestali z rohu, kdy jsme naším nedůrazem dovolili skórovat domácímu útočníkovi. Se závěřečným tlakem jsme se nevypořádali a tak si odvážíme porážku, i když zápasu by asi slušela remíza. Musím pochválit náš tým a naše dorostence za výborný výkon.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Žváček [-] - J. Nejedlý [-] , J. Hamřík [-] , L. Buřval [-] (86. T. Kříž [-] ) , I. Plhal [-] (70. J. Dvořák [-] ) , J. Dostál [-] (62. K. Štegner [-] ) , P. Bukáček [-] , M. Kaštánek [-] (86. P. Veselý [-] ) , J. Novák [-] , P. Sochor [-] , J. Hájek [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - J. Willisch [-] , D. Invald [-] , Š. Jurek [-] , P. Kudláček [-] , V. Ambrož [-] , T. Staněk [-] (82. M. Láznička [-] ) , J. Koudela [-] (76. J. Havlíček [-] ) , P. Koudela [-] (46. J. Marek [-] ) , J. Svoboda [-] (65. O. Vítek [-] ) , A. Kališ [-]

ŽK: 84. M. Kaštánek , 88. P. Bukáček .
Hráči zápasu: L. Buřval - J. Willisch .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - SKRYJA Libor (N), ŠEBEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Prvně jsem víc věřil Radostínu, ale jelikož áčko hraje ve stejný čas plus hrají na velkém hřišti ve Svratce, tak se přikláním k výhře Svratky.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích