Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl v Březím si odváží Ujčov


Branky


18

Březí nyní nabírá formu, po výhře v derby s Křovím nyní obrovským rozdílem sedmi gólů poráží Ujčov!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí dominuje první poločas

Domácí Březí začalo utkání s jasným cílem ovládnout hru a to se jim podařilo již v úvodních minutách. Již v 5. minutě se prosadil Chlup - 1:0 . Březí pokračovalo v tlaku a v 22. minutě se Burian dostal poprvé v tomto zápase mezi střelce a zvýšil skóre na 2:0. Vzápětí se prosadil opět Chlup a posunul Březí do vedení o tři branky. Hostující Ujčov se snažil bránit, ale v 33. minutě opět skóroval Burian, čímž zvýšil náskok na 4:0. Březí si dokonce do poločasové přestávky připsalo ale další gól, když Burian dokonal svůj hattrick a poslal tým do vedení 5:0.

Březí dává 8 gólů!

Březí si v druhém poločase stále udržovalo vysokou úroveň hry a v 58. minutě se opět prosadil Burian, tentokrát již počtvrté, a poslal svůj tým do vedení 6:0. V 79. minutě se z lavičky trefil Štěpánek, čímž ještě náskok domácích více upevnil. V závěrečných minutách se dokonce popáté prosadil opět Burian a potvrdil svou skvělou formu. I když Ujčov snížil díky gólu Čuhela v 89. minutě, na dorovnání mu chybělo konto dalších sedmi gólů. Navíc v téže minutě dostal Petr Mitáš druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Březí si tak odnáší vítězství 8:1 a důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Týmově vydřený zápas. Soupeře jsme k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli. Chci vyzdvihnout naše útočné duo Burian, Chlup, které je radost vidět hrát .

SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Jak jsem psal minulý týden, pohled do zrcadla a to pěkně od podlahy! Domácí borci nás rozebrali s naprostou lehkostí a naše naivita při bránění byla ukázková. Pěkná ťafka asi musela přijít, protože tomu jdeme již delší dobu naproti. Bude to chtít, aby každý z nás začal u sebe. Byli jsme v daleko horších sračkách, tudíž věřím že se rychle otřepeme a Bojda boys za týden nedostanu nic zadarmo.



Sestavy


TJ Březí-Březské
Š. Burian [-] - P. Jelínek [-] , P. Šimek [-] (75. M. Musil [-] ) , M. Holánek [-] (46. O. Broža [-] ) - J. Jobánek [-] , M. Hřebíček [-] (65. R. Štěpánek [-] ) , D. Dostál [-] (65. S. Tvarůžek [-] ) , P. Drápela [-] , M. Sysel [-] - J. Chlup [-] (60. V. Klíma [-] ) , D. Burian [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , V. Šikula [-] (20. P. Mitáš [-] ) , Z. Josífek [-] , J. Mareš [-] , J. Nedoma [-] , M. Dvořáček [-] (70. J. Kroupa [-] ) , P. Ryba [-] (27. P. Rotkovský [-] ) , M. Loukota [-] , O. Jančík [-] , O. Mareš [-]

ŽK: 26. P. Mitáš . ČK: 89. P. Mitáš .
Hráči zápasu: J. Chlup , D. Burian .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SKRYJA Stanislav, GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích