0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí na půdě Věchnova vybojovalo tři body


Branky


51. D. Urbánek , 55. J. Chlup , 65. J. Chlup
17

Důležitý zápas vyhrálo Březí, drží se tak prvních dvou týmů, Hamrů a Jimramova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas s trápením domácího týmu

První poločas zápasu mezi Věchnovem a Březím byl poznamenán obtížemi obou týmů, hosté se nedokázali dostat do tempa hry a navíc došlo k nešťastnému zranění domácího hráče v důsledku nechtěného střetu s hráčem hostů.

Druhý poločas s obratem ve prospěch hostů

Druhá polovina zápasu přinesla obrat ve prospěch hostujícího týmu. Po úpravách provedených v poločasové přestávce se Březí dostalo do hry mnohem více. V 51. minutě otevřel skóre Urbánek, který ukázal svou střeleckou přesnost. Březí svůj náskok ještě navýšilo, když v 55. minutě Jirka Chlup přidal druhý gól, a poté v 65. minutě svou druhou brankou z přímého kopu potvrdil vítězství hostů. Jejich tvrdá práce se vyplatila a odvezli si tři body, zatímco domácí tým zůstal bez bodového zisku a bude se muset připravit na další výzvy v soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): V prvním poločase jsme se trápili a nedokázali jsme se dostat do tempa. Bohužel v prvním poločase došlo ke zranění domácího hráče po nechtěném střetu s naším kapitánem. Přejeme brzké uzdravení. V poločasové přestávce jsme trošku přeskupili pozice a v druhém poločase to bylo hned znát. Tvrdá práce se vyplatila a to ještě Jirka Chlup výhru ozdobil nekompromisním přímákem pod víko ! Asi velkým zklamáním, často se nám stává, když hrajeme venku, dojde točené pivo hned po zápase . Vzkaz pro všechny soupeře co nás ještě čekají kupte sud navíc, máme po zápase velkou žízeň (smích).



Sestavy


TJ Věchnov
J. Pokorný [-] - M. Haluška [-] (65. L. Novák [-] ) , P. Soudek [-] , O. Zonyga [-] , J. Šípek [-] , P. Kučera [-] (36. T. Bukáček [-] ) , P. Kubík [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , V. Kubík [-]

TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - P. Jelínek [-] , P. Šimek [-] (73. L. Matoušek [-] ) , M. Holánek [-] - J. Jobánek [-] (73. V. Klíma [-] ) , M. Hřebíček [-] (62. O. Broža [-] ) , D. Dostál [-] , P. Drápela [-] - D. Urbánek [-] (62. M. Musil [-] ) , J. Chlup [-] , D. Burian [-] (80. J. Chytka [-] )

ŽK: 64. D. Burian .
Hráči zápasu: J. Chlup , D. Urbánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DOSTÁL Petr - SLABÝ Antonín (N), GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

No máme Věchnovu co vracet za podzim, kdy jsme je doma moc za půlku nepustili, ale prohráli. V pátek potrénujeme a 3 body si vezmeme domů sebou.