Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Svéradice dostaly od Horažďovic sedmigólový příděl


Branky


17

Horažďovice potvrdily v 18. kole roli velkého favorita a na hřišti posledních Svéradic vyhrály vysoko 7:0. První tým soutěže poráží jednoho soupeře za druhým a celkově si připsal již osmé vítězství v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šabek otevřel skóre zápasu

Hostující tým začal utkání ve svém klasickém stylu - přesnou svižnou kombinací a neustálým pohybem. Svéradice se snažily soupeři zápas co nejvíce znepříjemnit, ale to se dařilo pouze první čtvrthodinu. V 15. minutě hosté sehráli pohlednou a rychlou kombinaci, na jejímž konci stál Šabek, který umístěným zakončením otevřel skóre zápasu, a připsal si tak svůj jedenáctý gól v letošním ročníku. Domácí si v dalších minutách vypracovali několik náznaků šancí, k vyrovnání to ovšem nevedlo. Naopak hostující mužstvo mohlo svůj náskok navýšit, vyhořelo však v koncovce. I z tohoto důvodu byl náskok Horažďovic po prvním poločase pouze jednobrankový. 

Horažďovice nasázely soupeři dalších sedm gólů

Druhý poločas patřil jednoznačně hostujícímu týmu, který ve finální fázi proměnil téměř vše, co šlo. Prvních 15 minut bylo o jediném hráči - horažďovickém kapitánovi J. Bočkovi. Ten od 46. minuty do 60. nastřádal hattrick, čímž definitivně srazil Svéradice na kolena. Domácí se nestihli ani pořádně vzpamatovat a už lovili balón ze sítě popáté. V 78. minutě si našel dobrý prostor Klečka a kvalitní střelou upravil skóre na 5:0. O tři minuty později bylo na straně Horažďovic ještě veseleji, a to když proměnil další vyloženou šanci Kodýdek. V 83. minutě se počtvrté trefil J. Boček a uzavřel skóre na konečných 7:0. Horažďovice nadále vládnou soutěži a na své konto si připsaly už osmou výhru po sobě. Naopak Svéradice se stále zmítají v krizi, což potvrzuje poslední místo a devět bodů. 



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Do Svéradic jsme jeli v roli favorita a i když se jedná o derby, jakýkoliv bodový zisk domácích z tohoto zápasu by byl určitě velkým překvapením. Do zápasu jsme nastupovali s taktikou rychlé kombinace, velmi aktivního a běhavého fotbalu. V žádném případě jsme se nechtěli přizpůsobit hře domácích, chtěli jsme mít zápas plně pod kontrolou a snažit se co nejdříve rozhodnout o našem vítězství. V celku nám vše vycházelo až na to nejdůležitější, a to proměňování gólových příležitostí, tedy co nejdříve rozhodnout zápas v náš prospěch. O jediný zápis do listiny střelců se v 1. půli postaral Ondra Šabek, když další velké šance zůstaly nevyužity a poločasový výsledek 0:1 byl tak pro domácí přívětivý a stále nadějný. Tyto naděje jsme však domácím sebrali hned v úvodu 2. dějství, když během 15 minut svým dalším hattrickem rozhodl o naší výhře náš kapitán a nejlepší střelec Honza Boček. Utkání jsme již v pohodě dohráli a k velkému vítězství ještě gólově přispěli Klečka, Kodýdek a znovu Honza Boček. Příští týden doma v dalším derby přivítáme mužstvo Chanovic.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Vonášek [-] , T. Lávička [-] (50. J. Renč [-] ) , F. Prokopius [-] , V. Staněk [-] (69. D. Pánek [-] ) , P. Majer [-] (56. M. Klas [-] ) , V. Brůha [-] , V. Červený [-] , M. Doležal [-] , P. Mičkal [-]

FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - O. Šabek [-] , J. Boček [-] , J. Karásek [-] (72. J. Kodýdek [-] ) , A. Rojt [-] (9. Š. Urban [-] ) , M. Mlnařík [-] , A. Faltys [-] , P. Klečka [-] , J. Pivnička [-] (67. M. Šašek [-] ) , J. Pavlík [-] , D. Macoun [-]

ŽK: 88. P. Mičkal .
Hráči zápasu: D. Macoun .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Pressl Václav - BRŮHA Radek, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Josef Kolerus
Tip experta: výhra hostů

Neočekávám v tomto souboji žádné překvapení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů