0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 13:30

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov po dvou ztrátách znovu zabral, tři body si odvezl z Plzence


Branky


18

Starý Plzenec prohrál ve 20. kole se Švihovem 0:2. Hostující tým rozhodl o svém vítězství již v prvním poločase, kdy se prosadili Toman s Polívkou. Švihov nadále okupuje třetí pozici s šestibodovou ztrátou na vedoucí dvojici Horažďovice–Měcholupy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Hosté začali utkání aktivněji, více drželi balón a trpělivou kombinací se snažili přehrát soupeře. Ten hrál poctivě odzadu a spíše čekal na to, co Švihov vymyslí. V 7. minutě se na domácí straně zranil brankář Parlásek a místo něj zamířil mezi tři tyče Kašperák. V 11. minutě se hostující Toman prezentoval pěknou samostatnou akcí, postupně se dostal až do slibné palebné pozici a následnou umístěnou střelou rozvlnil síť soupeře. Domácí se snažili o rychlou odpověď, ale jejich útočné akce neslavily úspěch. Naopak byli to hosté, kdo se podruhé prosadil. Ve 32. minutě zahrával Švihov rohový kop, hostující fotbalisté sehráli chytrý signál, na přední tyči se objevil Polívka, který přesným zakončením zvýšil na 2:0. Více už se v prvním poločase nestalo, a tak Švihov zamířil do šaten s dvoubrankovým náskokem. 

 

Po přestávce bez branek

Domácí udělali do druhého poločasu jednu změnu. Zápas skončil pro Eliáše, kterého nahradil Menčík. I po přestávce měli hosté herní převahu, více se dostávali do šancí, ale ve finální fázi jim chyběla větší přesnost. Švihov si postupem času vypracoval několik příležitosti ke vstřelení branky, ani jednu z nich však neproměnil. Plzenec se snažil hrozit především z brejků, pozornou obranu soupeře ale též nepřekonal. Švihov zvítězil ve 20. kole na hřišti Starého Plzence 2:0 a po dvou ztrátách si připsal jedenáctou výhru v sezoně. 



Ohlasy k zápasu



FC Švihov
Adam Popelka, trenér: V zápase jsme měli velkou převahu v držení balónu a soupeře jsme postupně dobývali, jelikož hrál hodně zataženě. Nakonec se nám podařilo v prvním poločase vstřelit dva góly, čímž jsme se uklidnili. Po přestávce jsme mohli přidat další branky, ve finální fázi jsme však postrádali větší klid v zakončení. Nicméně nejdůležitější je, že jsme dnes získali tři body.



Sestavy


SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] (7. T. Kašperák [-] ) - P. Menšík [-] , V. Seman [-] , J. Eliáš [-] (46. J. Menčík [-] ) , V. Brejcha [-] , V. Pokorný [-] , T. Brejcha [-] , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , P. Brejcha [-]

FC Švihov
F. Jarolím [-] - M. Daněk [-] , D. Šašek [-] , M. Brož [-] - T. Štengl [-] , M. Marek [-] , V. Petelík [-] , J. Sláma [-] (69. M. Moláček [-] ) , T. Daněk [-] (75. L. Cibulka [-] ) - M. Toman [-] , M. Polívka [-] (75. J. Baxa [-] )

ŽK: 21. P. Brejcha , 43. T. Brejcha - 66. T. Štengl .
Hráči zápasu: M. Daněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAUR Roman - PŘIBYL Zdeněk, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Hrach
Tip experta: výhra hostů

Švihov bude chtít po dvou zaváháních naplno bodovat a v Plzenci zvítězí minimálně dvougólovým rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích