3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná porazila Blovice a na jaře vyhrála potřetí v řadě


Branky


18

Losiná porazila ve 20. kole Blovice 3:0. Domácí tým tak zvítězil ve třetím zápase po sobě a posunul se už na šesté místo, naopak Blovice klesly na devátou příčku. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Eger otevřel skóre zápasu

Losiná vlétla do zápasu a během úvodních minut si vypracovala několik vyložených šancí. Po jedné z nich se rozeznělo břevno na brance soupeře. Ve 12. minutě už domácí slavili. Hrach se po pravé straně prosadil přes protihráče a následně poslal prudký balon na malé vápno, kde stál M. Šindelář. Ten sice míč netrefil, ale ještě za ním se na zadní tyči nacházel Eger, jenž přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Po vedoucí brance však domácí tým vypadl ze hry, aktivity se ujaly Blovice a několikrát soupeři nepříjemně zatopily. Hosté hrozili zejména ze standardních situací a současně se párkrát pokusili o střelbu z dálky, vyrovnávacího gólu se ale nedočkali. Na druhé straně to na konci první půle zkoušel ze strany Eger, pěkný střelecký pokus však bez problému zlikvidoval gólman. 

Losiná navýšila náskok, domácí brankář navíc zlikvidoval penaltu

Druhá půle začala sérií nepřesností na obou stranách. Ve 49. minutě se ve skvělé šanci objevil Hrach, brankář sice jeho tutovku vyrazil, ale pouze do míst, kde stál M. Šindelář, pro nějž již nebylo těžké dostat balon do branky, 2:0. Blovice se nevzdaly a znovu začaly soupeře tlačit. Jejich aktivita nakonec slavila úspěch. V 75. minutě fauloval protihráče domácí gólman Albl a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop. Brankář Losiné se však vzápětí vykoupil, jelikož penaltu fantasticky zneškodnil. Hosté mohli snížit v úplném závěru utkání, kdy po velkém závaru v pokutovém území soupeře nastřelili z bezprostřední blízkosti břevno. Poté se k odraženému míči opět dostal jeden z hráčů Blovic, ale ani ten branku nevstřelil. Naopak domácím se nakonec podařilo balon po nepřehledné situaci odkopnout na půlku, kde byl připravený střídající Kozák. Ten už měl velmi jednoduchý úkol, jelikož při předchozím závaru byl ve vápně Losiné i brankář soupeře, domácí hráč tedy postupoval od poloviny hřišti zcela sám a zakončením do prázdné branky uzavřel skóre na konečných 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře, od začátku jsem si vytvořili několik šancí a po jedné z nich jsme šli ve 12. minutě do vedení. Poté jsme opět klasicky přestali hrát a soupeř zahrozil z několika standardek, k vyložené šanci to ale nevedlo. Těsně po přestávce byla hra hodně rozháraná a docházelo k mnoha nepřesnostem na obou stranách. Nakonec nás uklidnil gól na 2:0. Blovice ovšem znovu přidaly na důrazu a dlouhými balóny se nadále dostávaly poměrně snadno do šancí, což vyvrcholilo až pokutovým kopem, jenž naštěstí pro nás soupeř neproměnil. V závěru utkání jsme využili nehlídané branky hostů a po rychlém brejku jsme přidali třetí gól.




Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] (66. P. Tančouz [-] ) , R. Spörl [-] , E. Eger [-] (85. R. Kozák [-] ) , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] (66. M. Pešek [-] ) , D. Matulka [-] (46. M. Bodanský [-] ) , V. Tobrman [-] , J. Votípka [-] , O. Hubka [-] , J. Aubrecht [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Štětina [-] (77. M. Štětina [-] ) , R. Kolář [-] , I. Ivanov [-] (77. Š. Merhaut [-] ) - J. Vokurka [-] , L. Břicháček [-] (77. J. Diviš [-] ) , D. Tříska [-] , M. Šmíd [-] - M. Heřman [-] , J. Rous [-] - J. Rojík [-]

ŽK: 54. E. Eger , 80. J. Votípka - 54. M. Štětina , 58. D. Tříska , 80. J. Diviš .
Hráči zápasu: J. Votípka , M. Albl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - STACH Vladislav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Hrach
Tip experta: výhra domácích

Blovice čeká těžké utkání, ze kterého si neodvezou ani bod. Losiná zvítězí 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů