0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice opět bez branek, tentokrát s Mochtínem


Branky


18

Chanovice remizovaly ve 20. kole s Mochtínem 0:0. Domácí zopakovali výsledek z minulého kola, zatímco hosté vyšli gólově naprázdno po třech zápasech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Do zápasu vstoupil lépe Mochtín, který se soupeře snažil přehrávat rychlou a přesnou kombinací. Postupem času si hosté vytvořili několik zajímavých příležitostí, které ale brankou neskončily. Bylo to i tím, že Chanovice byly v obraně velmi dobře organizované a Mochtínu to co nejvíce ztěžovaly. Ve 39. minutě musely oba týmy střídat. Na domácí straně skončil Jakub, kterého posléze nahradil Machovský. Hosté vystřídali Kurku, na jehož místo vzápětí nastoupil Höfler. Domácí ještě dvakrát zahrozili ze standardních situací, ke gólu to ovšem nevedlo. A když neproměnil své šance ani Mochtín, soupeři ocházeli po prvních 45 minutách do kabin bez branek. 

Diváci čekali na branku marně

Ve druhém poločase pokračoval Mochtín v převaze. Jenže v brance Chanovic stál výborný Timoshenko, který tým několikrát podržel, stejně jako tomu bylo v minulém kole. Na hřišti se rovněž neustále bojovalo, což předváděné hře na kráse nepřidalo. Hosté nakonec mohli rozhodnout zápas v úplném závěru, kdy postupovali hned tři hráči Mochtína na jednoho. Žiak se snažil zachovat nesobecky, ale jeho přihrávku na spoluhráče skvěle vystihl osamocený Šlehubr, jenž obranným zákrokem zachránil svůj tým. Chanovice remizovaly ve 20. kole s Mochtínem 0:0. Domácí se nyní nachází na osmé pozici, hostům patří páté místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: V první půli byl lepší soupeř, který si dokázal vytvořit několik šancí, ani jednu z nich však naštěstí neproměnil. Jinak se hrál hodně bojovný fotbal, který příliš nelahodil oku diváka. Po přestávce nás několikrát podržel brankář a v úplném závěru zápasu jsme ještě přežili obrovskou příležitost Mochtína. Kdybych to shrnul, tak v současné chvíli je náš největší problém dát branku. Sice se nám na jaře daří v defenzivě, ale bez gólů body nezískáme, Musíme na tom proto zapracovat.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, asistent trenéra: Myslím si, že po celé utkání jsme byli jednoznačně lepším mužstvem. V prvním poločase jsme měli řadu šancí ke vstřelení branky, v koncovce jsme ovšem vyhořeli. Soupeře jsme s výjimkou dvou standardních situací do ničeho nepustili. Po přestávce jsme pokračovali v dobrém výkonu, nicméně ve finální fázi jsme si nadále vedli nepřesně. V 89. minutě jsme mohli zápas rozhodnout, s vyloženou šancí jsme ale nenaložili dobře. Dnes i kdybychom hráli do půlnoci, tak branku s největší pravděpodobností nedáme. Bohužel i takové zápasy bývají, na druhou stranu musím všechny kluky pochválit, protože na nich bylo vidět, že chtějí vyhrát a věřím, že se nám to povede příště.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Šlehubr [-] , D. Pavlovský [-] , M. Kubaň [-] - J. Šebek [-] , M. Šabek [-] (62. J. Šulc [-] ) , J. Varga [-] (85. L. Rada [-] ) , J. Hlůžek [-] - Š. Bláha [-] , J. Kubaň [-] , M. Jakub [-] (39. F. Machovský [-] )

TJ Sokol Mochtín
V. Hromada [-] - Z. Smolík [-] (71. R. Smolík [-] ) , P. Blažek [-] , J. Pretzelmayer [-] (80. M. Kapusta [-] ) , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , M. Kutka [-] (39. D. Höfler [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 59. J. Kubaň , 67. F. Machovský - 48. D. Höfler , 61. T. Velek , 90. J. Bejvl .
Hráči zápasu: J. Varga , B. Timoshenko - J. Bejvl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - KOŘAN Josef, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Hrach
Tip experta: výhra domácích

Chanovice se na jaře poprvé představí před domácími fanoušky a urvou všechny 3 body. Mochtín je silný na velikém domácím hřišti, ale menší hřiště s nedokonalým povrchem mu úplně nesvědčí, takže prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích