0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy uspěly na půdě Hrádku a vyšvihly se do čela soutěže!


Branky


18

Hrádek prohrál ve 20. kole s Měcholupy 0:1. O vítězství hostujícího mužstva rozhodl již v 10. minutě Krejčiřík. Měcholupy jako první tým dosáhly na třináct vítězství v sezoně a nyní vedou soutěž o skóre před druhými Horažďovicemi. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Měcholup

Utkání začalo lépe pro hostující tým. Měcholupy měly od úvodních minut navrch a jejich ofenzivní snaha vyvrcholila gólem v 10. minutě, který vstřelil ve formě hrající Krejčiřík. Poté byl zápas vyrovnaný, soupeři se střídali v aktivitě a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Zhruba po půlhodině duelu začal mít převahu Hrádek. Domácí přidali na důrazu a několikrát zahrozili ze standardních situací, vyloženou šanci si ovšem nevypracovali. Hosté se spíše zatáhli a přizpůsobili se silové hře Hrádku. To s sebou neslo i několik tvrdých soubojů na obou stranách, které si říkaly o karty. Ve 35. minutě už nemohl z důvodu zranění pokračovat v zápase domácí Matějka a místo něj přišel Fremund. 

Hosté těsný náskok udrželi

Po přestávce se ve tvrdé hře pokračovalo. Hrádek byl aktivnějším mužstvem a více držel balón, zatímco Měcholupy hrály ze zajištěné obrany a nikam se zbytečně nehrnuly. Od 70. minuty se hra ještě přiostřila a tentokrát už se žlutilo na obou stranách. Závěr utkání byl rovněž nervózní. V 89. minutě se provinil faulem hostující Kaas a jelikož už jednu kartu měl, musel zamířit předčasně do sprch. Měcholupy si ve zbytku utkání pohlídaly těsný náskok a ve 20. kole si ze hřiště Hrádku odvezly všechny tři body. Hosté navíc přeskočili Horažďovice a v současné chvíli vedou soutěž o skóre. Hrádek okupuje desáté místo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Do zápasu jsme vstoupili poměrně dobře a v 10. minutě jsme šli do vedení. Řekl bych, že do nějaké 25. až 30. minuty se jednalo o vyrovnané utkání, poté začali mít optickou převahu domácí. Současně se ze hry vytratila veškerá fotbalovost a duel místy připomínal spíše ragby. V tomto trendu se pokračovalo i po přestávce. Hrádek byl více na balónu a zahrozil z několika standardních situací, vyložené šance si ale nevypracoval. Na obou stranách byla k vidění řada tvrdých zákroků, které byly hodně za hranou. My jsme si těsný náskok už pohlídali a získali jsme velmi cenné tři body. Závěrem bych chtěl kluky určitě pochválit, protože vítězství dnes doslova ubojovali.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Skála [-] , A. Štěpán [-] (72. M. Holeček [-] ) , J. Kutil [-] , T. Matějka [-] (35. Š. Fremund [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , M. Jiřina [-] , F. Mareš [-] , M. Pavlíček [-] , Š. Gajdečka [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - F. Zelenka [-] , T. Jandečka [-] , Z. Krejčiřík [-] , D. Bálek [-] , O. Červený [-] (68. J. Duchek [-] ) , D. Kotlan [-] (68. J. Valečka [-] ) , V. Kaas [-] , S. Bečka [-] (90. D. Voves [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

ŽK: 70. A. Štěpán , 85. J. Skála , 85. J. Brabec , 87. Š. Gajdečka - 72. T. Jandečka , 76. V. Kaas , 87. J. Valečka . ČK: 89. V. Kaas .
Hráči zápasu: Z. Krejčiřík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Červený Václav - KAISER Daniel, MÁCAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Tomáš Hrach
Tip experta: výhra hostů

Těžký oříšek pro Měcholupy, ale i tak si myslím, že si z Hrádku odvezou všechny 3 body a vstřelí minimálně 3 branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza