Strážov znovu padl, doma nestačil na Bolešiny


Branky


57. L. Soušek (p.) - 36. A. Martínek , 67. A. Martínek
18

Strážov prohrál ve 20. kole 1:2 s Bolešinami. Domácí na jaře stále marně čekají na vítězství a díky špatným výkonům klesli na předposlední místo. Naopak Bolešiny odčinily vysokou porážku z minulého kola a vyhrály již posedmé v letošním ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Bolešiny

V prvním poločase byla větší kvalita na straně Bolešin. Domácí nechali soupeře hrát a sami se spoléhali zejména na dlouhé nakopávané balóny, které ovšem neslavily úspěch. V 18. minutě fauloval protihráče domácí Hosnedl a sudí mu za jeho zákrok ihned ukázal žlutou kartu. Ve 36. minutě se hostující brankář Simbartl prezentoval povedeným výkopem, jenž za přispění větru doputoval až do velkého vápna Strážova. Tam se ocitl zcela osamocený Martínek, který hlavičkou propasíroval balón za bezmocného gólmana, 1:0 pro Bolešiny. Hosté měli ve zbytku prvního poločasu ještě několik náznaků šancí, ani jeden z nich však brankou neskončil. 

Martínek vystřelil hostujícímu týmu tři body

Do druhého poločasu už vstoupil Strážov lépe. V 57. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí okamžitě pískl penaltu. K té se postavil zkušený Soušek a umístěnou střelou srovnal na 1:1. V dalších minutách se hrál vyrovnaný duel. Remízový stav nakonec rozsekl hostující Martínek. Útočník Bolešin zužitkoval dobrý balón do vápna a hlavou opět zamířil přesně, 2:1. Strážov se snažil rychle odpovědět, nicméně ve finální fázi mu chyběla větší kvalita v zakončení. Bolešiny zkušeně uhájily těsný náskok a ve 20. kole si připsaly sedmé vítězství v sezoně. 



Ohlasy k zápasu



SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: V první půlce jsme soupeře přehrávali a ve 36. minutě jsme zaslouženě vstřelili vedoucí gól. Po přestávce jsme v aktivitě trochu polevili. Toho okamžitě využili domácí a z pokutového kopu srovnali. Následně jsme už neměli moc šancí ke vstřelení branky, ale nakonec jsme se štěstím přece jen zvýšili na 2:1. Jelikož byla naše druhá branka v zápase i poslední, odvezli jsme si ze Strážova tři body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MUKNŠNÁBL Filip - HEBR David, TYKAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Hrach
Tip experta: výhra domácích

Zde očekávám tvrdý boj, ve kterém domácí zvítězí o jeden gól. Zároveň si myslím, že by v utkání mohlo být uděleno hodně žlutých karet.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza