Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice oslavily v Klatovech premiérové jarní vítězství


Branky


51. O. Mareš (p.) , 77. J. Pitel - 6. M. Šabek , 31. J. Kubaň , 44. J. Kubaň , 75. F. Machovský , 85. F. Machovský
14

Klatovy nestačily doma na Chanovice a prohrály s nimi 2:5. Sedmigólovou přestřelku, která nakonec dopadla lépe pro hostující tým, řídili J. Kubaň s F. Machovským. Oba hráči se podíleli na premiérové jarní výhře svého týmu dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chanovice opanovaly prvních 45 minut

Chanovice vstoupily do zápasu lépe a již v 6. minutě šly do vedení, když se po centru ze strany prosadil Šabek. Domácí odpověděli slibnou střelou ze střední vzdálenosti, s tou si ovšem poradil pozorný Timoshenko. Naopak hosté ve 31. minutě svůj náskok navýšili. Rovnou od rohového praporku se totiž prosadil J. Kubaň. Následně si vytvořily další šanci Klatovy, nicméně ani tentokrát se z gólu neradovaly. Hosté potvrdili těsně před koncem prvního poločasu skvělou efektivitu. Ve 44. minutě našel Jakub přesnou přihrávkou J. Kubaňe a ten bez problému uklidil míč do branky, 3:0 pro Chanovice. 

Domácí snížili, na body to ovšem nestačilo

V 51. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a sudí ihned ukázal na penaltovou značku. Balón si postavil Mareš a přesnou střelou o tyč snížil na 1:2. S vidinou vyrovnávající branky domácí ještě více otevřeli hru, což vedlo k několika rychlým brejkům hostujícího týmu. V 60. minutě mohl domácí Mareš vyrovnat, v samostatném úniku na gólmana ale neuspěl. Hosté se opět probudili a v 77. minutě zvýšil na 4:1 střídající Machovský. Chanovice si třígólové vedení moc dlouho neužily, jelikož v 77. minutě snížil znovu na rozdíl dvou branek Pitel. Definitivní klid na hostující stranu přinesl v 85. minutě Machovský, jenž svým druhým gólem v zápase uzavřel skóre na konečných 5:2 z pohledu Chanovic. 



Ohlasy k zápasu



TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: Dnes jsme měli velmi dobrý start do utkání, což jsme potvrdili vedoucí brankou v 6. minutě. Poté se hra trochu vyrovnala, domácí si vypracovali jednu vážnější příležitost, kterou však neproměnili. My jsme naopak zvýšili po půlhodině hry na 2:0, když se J. Kubaň prosadil rovnou od rohového praporku. Povedený výkon jsme zakončili před koncem prvního poločasu třetím gólem. Soupeř sice krátce po přestávce snížil z pokutového kopu, my jsme se ale postupem času dostávali do brejkových situací a dvě z nich jsme nakonec využili.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
T. Novák [-] - J. Kolerus [-] , J. Potužník [-] (46. M. Pešek [-] ) , Z. Kotáb [-] , M. Bluďovský [-] , L. Korpa [-] , O. Mareš [-] , J. Pitel [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šťastný [-] , S. Vítovec [-]

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - J. Šulc [-] (83. R. Šiška [-] ) , M. Kubaň [-] , M. Šlehubr [-] , D. Pavlovský [-] - J. Varga [-] (67. F. Machovský [-] ) , J. Šebek [-] , J. Hlůžek [-] , M. Šabek [-] - M. Jakub [-] , J. Kubaň [-]

ŽK: 27. J. Varga , 60. M. Kubaň .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MOLNÁR Ludovít - BRŮHA Radek, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jakub Bejvl
Tip experta: remíza

Klatovy ještě nebodovaly a Chanovice mají problém se střílením gólů, proto tipuju remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů