2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov doma přehrál Losinou


Branky


14

Švihov zvítězil ve 21. kole nad Losinou 2:0. Domácí tým přerušil tři zápasy trvajicí neporazitelnost Losiné a vyhrál svůj dvanáctý zápas v sezoně. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brož otevřel skóre

Švihov od úvodních minut držel více balón a rychlou kombinační hrou se snažil soupeře dostat pod tlak. Losiná si ovšem počínala směrem dozadu velmi dobře a favorita do vyložených šancí nepouštěla. Přesto si domácí hráči připsali na své konto několik nebezpečných centrů, které zaváněly slibnými příležitostmi. Hosté spoléhali především na rychlé brejky a po dvou z nich se ocitli blízko gólu, k tomu jim ale chybělo i trochu štěstí. Ve 33. minutě se po standardní situaci ocitl ve výhodné pozici domácí Brož a přesným zakončením poslal Švihov do vedení, 1:0. 

Střídající Cibulka pojistil výhru Švihova

Druhý poločas přinesl téměř identickou hru. Švihov měl optickou převahu, nicméně Losiná byla hodně nebezpečná z protiútoků. Největší šanci druhého poločasu si připsal hostující Spörl, jehož pěkně mířenou střelu vyrazil domácí brankář na tyč. Následnou dorážku zastavil na brankové čáře jeden z domácích hráčů. Klíčový moment nastal v 73. minutě, kdy žlutou kartu v zápase obdržel hostující Votípka. Jelikož to byla jeho druhá, zápas pro něj předčasně skončil. Švihov využil přesilovky vzápětí, v 77. minutě se prosadil střídající Polívka a uzavřel skóre na konečných 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Dnes to byl od nás asi nejlepší zápas na jaře. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, hráli jsme více na balonu a dobře jsme kombinovali, což v prvním poločase vedlo i k vedoucímu gólu. Soupeř hrozil zejména z protiútoků, ale nás několikrát skvěle podržel brankář. Může nás jen mrzet, že jsme neproměnili více šancí a druhou branku jsme přidali až v 77. minutě, jinak jsem byl ale s výkonem týmu velmi spokojen.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Soupeř byl hodně fotbalový, více držel balón a snažil se nás přehrávat rychlou kombinací. My jsme spoléhali zejména na rychlé protiútoky, ze kterých jsme si v prvním poločase vypracovali několik šancí, ty jsme bohužel neproměnili. Domácí hrozili především z nebezpečných centrů ze strany, ale my jsme si s nimi většinou poradili. Naneštěstí jsme poté při standardní situaci neuhlídali jednoho z domácích hráčů, který následně vstřelil vedoucí branku. Po změně stran se ani jeden z týmů nedostával do vyložených šancí, my jsme z naší největší příležitosti nastřelili pouze tyč. V 73. minutě jsme obdrželi pro mě hodně nepochopitelnou červenou kartu a o pár minut později jsme dostali druhou branku. V utkání bylo i pár dalších sporných momentů, nám ovšem nezbylo nic jiného, než je akceptovat. Na druhou stranu si myslím, že jsme dnes velmi dobře bránili a v počtu vyložených šancí jsme ve výsledku soupeře možná i předčili.



Sestavy


FC Švihov
F. Jarolím [-] - M. Brož [-] , M. Daněk [-] , D. Šašek [-] - J. Sláma [-] (70. L. Cibulka [-] ) , M. Marek [-] , M. Toman [-] , T. Daněk [-] (78. J. Baxa [-] ) , V. Petelík [-] - M. Polívka [-] (70. M. Moláček [-] ) , A. Aizner [-] (87. T. Voráček [-] )

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] , R. Spörl [-] (75. M. Pešek [-] ) , M. Bodanský [-] (70. D. Matulka [-] ) , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , J. Votípka [-] , O. Hubka [-] , J. Aubrecht [-]

ŽK: 22. M. Toman , 78. M. Moláček - 22. J. Votípka , 46. L. Šindelář . ČK: 73. J. Votípka .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: TOMŠÍČEK Vojtěch - NESVADBA Karel, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jakub Bejvl
Tip experta: výhra domácích

Losiná bude kousat, ale Švihov doma podle mého názoru zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů