EXPERT TIP - 24.kolo Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 28.4.2024

0

Tento víkend nás čeká 24. kolo 1. A třídy, skupiny A. Zkusíte si tipnout jak dopadne? A bude se Vám dařit lépe než brankáři Unionu Vršovice Martinu Čihákovi, který je expertem tohoto osmého jarního kola.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Čihák

26 letý brankář se zkušenostmi z Viktorie Žižkov nebo Brandýsa nad Labem. Před začátkem této sezóny přestoupil ze Slavoje Stará Boleslav do Unionu Vršovice.

V dresu tohoto klubu si zatím připsal 12 startů v 1. A třídě, ve kterých udržel 3x čisté konto. Jednou se představil i v poháru, kde bohužel inkasoval 3 branky a jeho tým vypadl se Slavojem Vyšehrad. Zvládl si připsat i jednu červenou kartu v zápase proti Kunraticím.

Než se tento, ještě mladý brankář začal naplno věnovat svým 3 dětem, trávil svůj volný čas především trénováním mladých brankářů. Své zkušenosti předával nadějným strážcům branky například i v rámci mládežnických týmů AC Sparta Praha!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Vršovice mají na jaře skvělou formu a jejich defenziva je nejlepší v soutěži. Svojí formu potvrdí a vyhrají o dvě branky.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Ďáblice dokáží potrápit každého soupeře a Spoje B v posledních zápasech mají nevyrovnané výsledky. Přesto si myslím, že Spoje využijí výhody domácího hřiště a ve vyrovnaném zápase vyhrají o jednu branku.

Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Zápas dvou kvalitních mužstev, ve kterém nikdo nebude chtít dát body zadarmo. Na konci zápasu si myslim, že uvidíme nerozhodný stav.

Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Dolní Počernice bojují o záchranu v soutěži a dosud všechny body získaly na domácím hřišti. Tuším tuhý boj o záchranu a na konci remízu.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Zápas z čela tabulky nabídne góly na obou stranách, ale Kunratice využijí svoji síly v domácím prostředí a vyhrají o jednu branku.

Tip experta: 2 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Další z bojů o záchranu v soutěži. Vinoř v zimě posílila a na jaře se jí začalo dařit i výsledkově. Hostivař je naopak na jaře bezzubá a Vinoř vybojuje tři body ve venkovním prostředí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Újezd nad Lesy se drží na čele tabulky a stejné to bude i po tomto zápase. Domácí s přehledem vyhrají.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Čekám hodně gólů, vyrovnaný zápas, kde se budou na konci radovat domácí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Miroslav Liška 4
3. Radek Hruška 2
4. Martin Čihák 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.