5:5
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 11:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vinoř i v deseti dokázala dát 5 branek a přestřelka v hostivaři skončila remízou


Branky


5. M. Blecha , 8. M. Fedor , 16. M. Fedor (p.) , 48. D. Pilát , 57. D. Pilát - 38. L. Ježek , 43. D. Kaiser , 74. T. Shon , 86. J. Bartoška (vl.) , 89. J. Petržílka
4

24. kolo nabídlo souboj dvou týmů ze spodku tabulky a to když Hostivař na svém hřišti přivítala Vinoř.

Sedmdesátka diváků se rozhodně nenudila. Góly padaly hned od začátku zápasu. Dále byla k vidění červená karta, penalta, celkově 10 branek a zápas skončil remízou, takže diváci museli na sobotní oběd odcházet spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá čtvrthodinka domácích a červená pro hosty

Domácí do utkání vstoupili naprosto skvěle a hned v 5. minutě šli do vedení, když vystihli špatnou rozehrávku hostí a na Matěje Dlabolu v brance se řítili dva útočící hráči. Matěj Blecha neměl problém skóre otevřít. 

Hned o 3 minuty později domácí skóre navýšili, když po přetaženém rohovém kopu byl na zadní tyči zapomenutý Milan Fedor, který se nemýlil.

Ve 14. minutě přišel ten nejhorší možný scénář pro Vinoř, která byla pod tlakem. Kapitán Vinoře David Rek fauloval unikajícího hráče Hostivaře, který se vřítil do vápna a následně viděl červenou kartu a navíc se kopala penaltu. Tu proměnil Milan Fedor a připsal si tak druhou branku v zápase.

Vstup do utkání přesně podle představ, ale Vinoř to ani v deseti nezabalila. 

Ve 38. minutě se po krásné průnikové akci dostal do zakončení Lukáš Ježek a z levé strany zpoza šestnáctky zakončil na zadní tyč a snížil na 3:1.

Těsně před koncem první půle to bylo již 3:2, když vyraženou střelu Ježka dorážel dobíhající David Kaisler.

Střídající hráči Vinoře zařídili vyrovnání

Druhý poločas začala znovu lépe Hostivař, kdy po vyhraném souboji na půlce hřiště se domácí dostali do přečíslení a ve 48. minutě zvýšil na 4:2 Dominik Pilát.

Hrálo se va bank a v 57. minutě na 5:2 pro domácí druhým gólem v zápase zvyšoval znovu Dominik Pilát a nikdo asi nevěřil, že by si Hostivař utkání neměla pohlídat.

Vinoř prostřídala a do hry poslala 4 čerstvé hráče, mezi nimi byl i Thomas Shon, který po 4 minutách na hřišti prosadil po závaru z dorážky po rohovém kopu.

Střídající hráči oživili hru Vinoře a v 86. minutě si po důrazu Daniela Kocourka míč do vlastní sítě srazil Jan Bartoška.

V 89. minutě bylo vyrovnáno! Po standartní situaci z pravé strany se odražený míč dostal k Petržílkovi, který trefil pouze brankáře Žáčka, ale balon se k němu znovu odrazil a Jan Petržílka následně hlavou, obloučkem přes brankáře vyrovnal na konečných 5:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vinoř
Pavel Brož - trenér: 5 gólů, to bylo jako hokej. Začali jsme blbě. Udělali jsme hned ze začátku 2 chyby, první při špatné rozehrávce a druhý jsme si vůbec nepokryli hráče na zadní tyči při rohovém kopu. Byli jsme pod tlakem a z toho pramenily chyby. Útočník soupeře šel do vápna a náš kapitán ho zbytečně fauloval, dostal červenou kartu, byla penalta a bylo to 3:0 a my o deseti. My jsme však ještě do poločasu stačili dát na 3:2 a v kabině jsme si řekli, že na to vlítneme. Bylo vidět, že soupeře ty 2 branky znervóznily. Bohužel začala druhá půle a my hned udělali chybu, když jsme prohráli souboj a oni šli znovu sami na golmana a prostřelili ho na 4:2. V deseti už kluci rezignovali a při hře va bank jsme dostali na 5:2. Potom jsme to prostřídali a střídající hráči přinesli novou krev. Dali jsme na 5:3 a během 15 minut to bylo 5:5 a my jsme je mačkali, kdyby se hrálo ještě o 5 minut navíc, tak jsme vyhráli, protože bylo vidět, že jsou v hrozné křeči. Soupeř od stavu 5:2 zalezl a jen bránil. Kluci makali, bod je pro nás trošku ztráta, ale vzhledem k tomu, že jsme hráli 80 minut v deseti, tak je to dobré. Bod zlatej pro nás. Pro diváky určitě zajímavé, protože to bylo nahoru dolů.



Sestavy


SK Hostivař
A. Žáček [-] - D. Pilát [-] , M. Fedor [-] (85. K. Kaňka [-] ) , D. Polák [-] , L. Candra [-] (77. P. Candra [-] ) , M. Blecha [-] (85. F. Seleši [-] ) , J. Chuman [-] (85. J. Novotný [-] ) , M. Kaisler [-] (52. J. Bartoška [-] ) , O. Vácha [-] , P. Chadt [-] , D. Mucha [-]

TJ Sokol Vinoř
M. Dlabola [-] - Z. Zmeškal [-] (70. D. Kocourek [-] ) , L. Ježek [-] (63. J. Zemánek [-] ) , V. Dlabač [-] (70. T. Shon [-] ) , M. Fuchs [-] (63. J. Javůrek [-] ) , J. Jeník [-] , D. Kaiser [-] , E. Chaloupka [-] , J. Petržílka [-] , D. Rek [-] , V. Oswald [-] (70. V. Šmíd [-] )

ŽK: 17. M. Kaisler , 33. J. Chuman , 40. D. Pilát - 33. Z. Zmeškal , 90. E. Chaloupka . ČK: 14. D. Rek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TIKAL Jan - EISELT Otakar, ŠMÍD Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Další z bojů o záchranu v soutěži. Vinoř v zimě posílila a na jaře se jí začalo dařit i výsledkově. Hostivař je naopak na jaře bezzubá a Vinoř vybojuje tři body ve venkovním prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích