0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2024 19:30

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sládek dal hattrick a Xaverov přehrál Dolní Počernice


Branky


5

Ve 25. kole přivítali Dolní Počernice na svém hřišti Xaverov. Stovka diváků viděla gól hned ve druhé minutě, kdy hosty poslal do vedení Sládek. Stejný hráč se prosadil i v minutě 50. a hattrick zkompletoval o 15 minut později. Xaverov tak díky jeho třem brankám a pevné defenzivě, která nedostala žádnou branku vyhrál 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Úvod utkání vyšel výborně hostům z Xaverova. Ti se dostali do vedení po dobré kombinaci z levé strany, kdy se před brankáře dostal Robert Sládek, který obloučkem překonal vyběhnuvšího Adama Šivece v brance.

Následně si Xaverov dokázal vypracovat další šance, ale proměnit je již nedokázal. Ať už zásluhou Šivece nebo brankové konstrukce, kterou hráči Xaverova orazili.

Do kabin tak šli Dolní Počernice "jen" s jednobrankovým mankem.

2. poločas

Po pěti minutách druhého poločasu se Robert Sládek prosadil podruhé. Akce byla tentokrát hráči Xaverova vedena z pravé strany, odkud přišel centr a Sládek se hlavou nemýlil.

O 15 minut později Robert Sládek zkompletoval hattrick, když se po sklepnutí od spoluhráče prosadil střelou z hranice velkého vápna.

Xaverov podruhé za sebou nedostal branku a posunul se na třetí příčku tabulky o dva body za první Dubeč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Počernice
Martin Cicala - trenér: Soupeř byl ve všech parametrech lepší. Jak v rychlosti, technice i ve fyzičce. My jsme nestíhali v žádném z těchto parametrů. Navíc jsme dostali hned na začátku gól po naší chybě a otevření obrany a Sládek nás poměrně krásně a chladnokrevně potrestal. Abychom to měli ještě těžší, tak jsme se přes jejich kvalitní obranu vůbec nedokázali prosadit a nevystřelili jsme snad ani na bránu. Dále jsme přečkali jednu nebo dvě velké šance, které skončili na tyčce nebo je oni neproměnili. Ve druhém poločase se hra trošku vyrovnala, takže jsme soupeři aspoň trošku konkurovali. Bohužel po naší chybě, po špatné přihrávce křížem nám soupeř dal druhou branku z brejku a poté už dominoval. My v druhém poločase vystřelili na branku pouze jednou. Soupeř byl nad naše síly a byl lepší ve všech parametrech.

SC Xaverov Horní Počernice
Marek Ladomerský - trenér: Dali jsme brzy rychlý gól a během prvního poločasu jsme si vypracovali další 3 nebo 4 další šance, které jsme neproměnili. Nástupem do druhého poločasu jsme přidali druhý gól a celý zápas byl víceméně o neproměňování našich šancí. Povedlo se nám přidat i třetí gól. Soupeř nijak nehrozil. Nepouštěli jsme je do větších šancí. Dobrý zápas směrem dozadu, 3 góly Robert Sládek, takže pro mě dobrý zápas, dobře odježděný a zase skvělý týmový výkon.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Počernice
A. Šivec [-] - J. Šťastný [-] , F. Baláž [-] , M. Cicala [-] , M. Hosnedl [-] - L. Pour [-] , M. Velíšek [-] (73. J. Vycpálek [-] ) , D. Verner [-] (60. M. Koryta [-] ) , R. Bárta [-] (86. K. Procházka [-] ) - D. Svěrák [-] (60. J. Row [-] ) , F. Běla [-] (73. F. Fiala [-] )

SC Xaverov Horní Počernice
J. Brejcha [-] - T. Plucha [-] (76. N. Fritz [-] ) , O. Herian [-] , F. Cerman [-] (76. V. Lastivka [-] ) , M. Honka [-] (36. M. Soukup [-] ) , P. Herian [-] , R. Sládek [-] (84. M. Kaucký [-] ) , T. Havlíček [-] , J. Herian [-] , D. Matějček [-] , R. Janeba [-]

ŽK: 53. P. Lexa , 83. M. Cicala .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: SUCHAR Zdeněk - FIALA František, ŠIMÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Pavel Brož
Tip experta: výhra hostů

Derby ve kterém zvítězí hosté. Xaverov má velmi dobré ofenzivní hráče a obrana Počernic bude pod neustálým tlakem. Xaverov si nemůže dovolit klopýtnout .

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů