Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:00

21.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přední Kopanina s mladíky v sestavě porazila 1999 Praha 3:1 a v neúplné tabulce se posunula na druhou příčku


Branky


8

Tým 1999 Praha do utkání vstupoval povzbuzen vítězstvím v minulém kole na hřišti silných Modřan a doufal, že proti Přední Kopanině se jim povede výhru zopakovat.
Přední Kopanina má problémy v sestavě. Do dnešního utkání musela poslat dokonce 3 dorostence a na stoperu hrál poprvé v životě Razetto. Ale vůbec to nevadilo, by naopak. Mladí hráči předvedli skvělé výkony, poradili si s domácím útočníkem Měskou a Přední Kopanina zvítězila 3:1 a v tabulce se posunula na průběžné druhé místo.

Sestřih utkání můžete vidět zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali znovu výborně

Utkání se hrálo na travnatém hřišti pražského Motorletu, což v konečném důsledku možná více vyhovovalo hostům. Nicméně do utkání skvěle vstoupili domácí. Rozehráli akci středem hřistě odkud ho do strany posunul Marek Opočenský. I přes snahu hostující obrany se ze strany v sedmé minutě prosadil osmatřicetiletý Jan Beneš. Domácím vedení však moc dlouho nevydrželo.

O dvě minuty později utekl po straně Oliver Šalanský, který balon předložil pod sebe odkud ho k tyči uklidil Vojtěch Veleba.

Do poločasu už branka nepadla a do kabin šli hráči za stavu 1:1.

 

Zápas Olivera Šalanského

Druhý poločas vyšel lépe hostům. Jejich hru ve středu hřiště dirigoval turecký záložník Ömer Dös, který v zápase snad neztratil balón. Další klíčovou postavou byl Oliver Šalanský. Toho nejprve v minutě 61. vysunul Štěpán Hájek. Šalanský šel sám a precizně zakončil. O deset minut později to byl znovu Šalanský, kdo předvedl svou extratřídu. Dostal míč na křídlo a kličkami do středu hřiště prošel přes dva bránící hráče a nádhernou střelou nedal domácímu brankáři šanci a zvýšil tak vedení svého týmu na 3:1. Když se domácím v nastaveném čase nepodařilo ve velké šanci snížit, skončilo utkání vítězstvím Přední Kopaniny 3:1.

Tým 1999 Praha se tak na domácím hřišti trápí a příště bude mít šanci to odčinit znovu doma, tentokrát se Zlíchovem.



Ohlasy k zápasu



FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Personální krize nás dohnala, ale i když jsme hráli se třemi dorostenci, tak se s tím kluci poprali daleko líp. Víceméně zaslouženě vyhráli i když jsme prohrávali 1:0. Do půle jsme vyrovnali a ve druhém poločase už jsme zápas kontrolovali a měli ještě dost dalších šancí. Zejména Hájek, Razetto, Šalanský a Veleba utkání zvládli a mužstvo posunuli. Dorostenci také utkání velmi dobře zvládli. Utkání se hrálo na trávě, což nám velmi pomohlo. Šalanský zahrál skvěle. Dal dvě branky a na jednu přihrál, ale ode mě má velký vykřičník, protože zahrál dobře jen druhý poločas. Ten, ale odehrál famózně. Dále bych chtěl pochválit Sebastiana Razetta, který odehrál první zápas na stoperu a poradil si s tím velmi dobře. První branku jsme dostali po nedůrazu a šanci ze strany hřiště. My vyrovnali tak, že Šalanský utekl po straně a dal to pod sebe, kde to Veleba zakončil přímo k tyči. Rozhodující góly dal Šalanský. Do prvního gólu ho vysunul Hájek, šal sám na brankáře a s přehledem zakončil. Druhý dostal přihrávku do strany, dal si dvě kličky do středu hřiště a zakončil krásně. Soupeř měl ještě v 90. minutě šanci na 3:2, kterou neproměnil, ale my těch příležitostí měli dost. Utkání jsme na tu sestavu, se kterou jsme přijeli odehráli dobře. Nemyslím si, že by takový výkon stačil na Kbely nebo Aritmu, ale musíme se od toho odpíchnout. Ze sestavy domácích si myslím, že utkání odehrál velmi dobře Karbulka. Měska byl tentokrát dobře bráněn naším sedmnáctiletým Sellersem, takže to bylo také pro utkání klíčové. Takže před výkonem Sellerse, také klobou dolů.



Sestavy


1999 Praha
M. Makovec [-] - J. Štefánek [-] , M. Hložek [-] (63. M. Podzemský [-] ) , D. Eppert [-] , M. Suchánek [-] (46. M. Čmejla [-] ) , N. Salašovič [-] , M. Opočenský [-] , T. Kačena [-] (76. -. Al [-] ) , O. Měska [-] , J. Karbulka [-] , J. Beneš [-]

FC Přední Kopanina B
L. Zavadil [-] - Ö. Dös [-] , O. Šalanský [-] , S. Razetto [-] , J. Všetečka [-] (73. D. Smejkal [-] ) , D. Holouš [-] (79. T. Holeček [-] ) , G. Sellers [-] , Š. Vik [-] , Š. Hájek [-] , V. Veleba [-] , V. Kočí [-]

ŽK: 11. J. Karbulka , 43. D. Eppert , 57. M. Čmejla - 43. J. Všetečka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: OBRTEL Jan - VONDRÁČEK Adam, PLÁŠIL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté mají problémy se sestavou, ale přesto mají stále kvalitní kádr.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Domácí překvapí srdnatou hrou na umělé trávě a pokud Kopanina neposílí o více hráčů z A týmu, utkání skončí remízou.