1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:15

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: 1999 Praha si po vysoké prohře na Radotíně zpravila chuť, když utkání s Libuší dokázala otočit na svou stranu


Branky


6

Libuš na jaře předvádí velmi pěkné výkony, ale bohužel většinou prohraje o jedinou branku nebo v utkání remizuje. Nejinak tomu bylo i v utkání 25. kola, kdy na svém hřišti přivítala tým 1999 Praha, který v minulém kole dostal 9 brankový příděl od Radotína. Utkání se pro Libuš vyvíjelo dobře, brzy vedla. Poté hráči 1999 vyrovnali a když vše spělo k remíze, tak chybu v rozehrávce domácích 5 minut před koncem potrestal Kačena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

První poločas začal lépe pro domácí. Po pasu za hostující obranu šel brankář hostí Jan Kotrč z branky, míč si zpracoval na prsa, ale Petr Gutheis mu ho vypíchl směrem k Samuelu Leblovi, který si se situací, kdy v brance není brankář poradil a krásným obloučkem překonal jednoho z obránců, který se snažil míč na čáře zachytit.

Následně měla Libuš další možnost k navýšení skóre, ale s balónem za obranu si Kotrč poradil a následně ho tentokrát úspěšně na brankové čáře zastoupil jedene z jeho spoluhráčů. 

Navýšit skóre mohl i velmi aktivní Gutheis, ale dalekonosnou střelou orazítkoval pouze břevno hostující branky.

Hosté srovnali v 35. minutě po akci z pravé strany, kdy David Eppert našel ve vápně zcela osamoceného Ondřeje Měsku, který se tváří tvář Kořínkovi nemýlil a do kabin se šlo za stavu 1:1.

2. poločas

Ve druhém dějství se Měska dostal po krásné přihrávce za domácí obranu, přičemž za přihrávkou vybíhal z vlastní poloviny, ale asistent rozhodčího nepochopitelně zdvihl praporek i přesto, že Měska běžel ze své poloviny a navíc před ním ještě byli dva domácí hráči.

Do šance se tak na druhé straně dostal domácí Bruno Chum, ale Kotrč si s jeho obloučkem poradil.

Následně si Kotrč vybral pořádnou dávku štěstí, kdy si na brankové čáře stahoval jednoduchý centr z pravé strany, ale útočící hráč ho svým pohybem rozhodil a jemu balón vypadl, válel se po brankové čáře, ale naštěstí ho Kotrč včas zalehl, před tím, že se přes brankovou čáru překulil.

Když vše vypadalo, že se oby týmy rozejdou s remízou, tak obrovskou hrubku předvedl kapitán domácích a několikrát hráč nominovaný do sestavy kola Matěj Šupina, kterému se nepovedla malá domů a do úniku vyslal Tomáše Kačenu, který jednoduše překonal Kořínka.

Libuš tak ztratila možná velmi důležitý bod a s celkovým počtem 16 bodů se nachází na předposlední příčce. Pro 1999 Praha naopak velmi důležité vítězství.

 

 



Ohlasy k zápasu



1999 Praha
Lukáš Mašek: Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře a nejprve z první akce inkasovali a následně dvě velké šance přežili. Z té druhé orazítkoval tyč po krásné střele nejlepší hráč domácích Gutheis. Pak se ale karty obrátily a po pasu Epperta se prosadil kanonýr Měska. I v druhém poločase jsme byli o něco lepším týmem, a i když už vše směřovalo k dělbě bodů, po hrubici v rozehrávce využil nájezd střídající Kačena a rozhodl tak veledůležité utkání v náš prospěch.



Sestavy


SK Libuš
R. Kořínek [-] - Š. Calta [-] (80. K. Klimeš [-] ) , V. Dorazil [-] , S. Lebl [-] (80. J. Havlák [-] ) , O. Nekola [-] (80. M. Stuchlík [-] ) , P. Gutheis [-] , D. Růžička [-] , A. Holub [-] (46. B. Chum [-] ) , P. Kocourek [-] (88. F. Růžička [-] ) , T. Čížek [-] , M. Šupina [-]

1999 Praha
J. Kotrč [-] - - J. Sklenář [-] , F. Šmied [-] , J. Štefánek [-] , O. Měska [-] (92. P. Endršt [-] ) , J. Beneš [-] (60. T. Kačena [-] ) , D. Eppert [-] , M. Suchánek [-] (89. -. Al [-] ) , N. Salašovič [-] , M. Opočenský [-] , J. Karbulka [-]

ŽK: 88. P. Gutheis - 78. F. Šmied .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: KUTIŠ Jaroslav - KŘÍŽ František, MALANÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jan Pánek
Tip experta: remíza

Libuš potřebuje zabrat, a tak bude aktivnější. 99 naopak bude hrát svůj účelný antifotbal a dostane se do vedení po standartce. Libuš zvládne díky lepšímu fyzickému fondu v závěru vyrovnat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích