3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kbely potěšily fanoušky, uhlídaly Bužíka a ve šlágru 25. kola porazily Radotín


Branky


18. T. Panýrek (p.) , 42. L. Dampha , 72. J. Panýrek
6

Nejočekávanější utkání 25. kola se odehrálo ve Kbelích, které před téměř třemi stovkami diváků přivítaly Radotín. Ten na jaře předvádí pěkný fotbal a zejména útočníkům Bužíkovi a Doleželovi se daří. V tomto zápase je však obránci Kbel uhlídali, nedovolili jim vstřelit ani jeden gól a když se za domácí prosadili bratři Panýrkové a jednou Lamin Dampha, Kbely zvítězily 3:0 a upevnily si Kbely prvenství na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotín zajížděl na lídra tabulky, kde se mu chtěl pokusit znepříjemnit cestu do přeboru, což se mu sice podařilo výkonem, ale nikoliv výsledkem. Celý zápas vypadal víceméně jednoznačně tak, že Radotín byl více na míči, hrál více fotbal, snažil se více kombinovat a domácí měli vysokou kvalitu v útoku, kterou dokázali využít. Prvních 15 minut oťukávání skončilo pokutovým kopem, který rozhodčí nařídil s tím, že se strhla obrovská vlna protestů ze strany Radotína. To znamenalo 3 žluté karty pro hráče Radotína. Tu domácí proměnili a tím získali domácí jistotu a nikam se nehnali a pečlivě bránili. Radotín si přesto dokázal vytvořit několik šancí. Po krásném centru Bureše Bužík hlavičkoval o zem a brankář domácích to u tyče zachraňoval a dorážku dokázal vyrazit obránce. Vzápětí 2 gólové střely během 10 minut dokázali zblokovat obránci na hranici malého vápna nebo brankové čáry, což by brankář určitě neměl. Domácí, kteří v prvním poločase dopředu moc nebyli vidět, podnikli rychlý brejk, který zakončil Lamin Dampha a zvýšil na 2:0. 

Po poločasové přestávce se hosté pokusili utkání zdramatizovat a opět se dostali do tlaku, který vyvrcholil šancí Bužíka, který dostal krásný míč na penaltu, ale branku překopl. Pak přišla studená přeháňka spolu s kroupy, které trošku narušily utkání, ale hrálo se dál a domácí potvrdili vítězství nečekanou střelou z vápna. Po evidentní chybě brankáře Müllera domácí zvýšili na 3:0.

K zápasu lze říci to, že byl pohledný a rychlý, nebyl zákeřný a tímto se dostávám k rozhodčímu, který byl nejslabším článkem zápasu. Vůbec ho nepodezřívám z úmyslných chyb, ale on prostě tomuto zápasu nestačil. Jeho výkonnost nebyla na úrovni obou týmu a nenachal je hrát. Běžné souboje hodnotil jako přestupky, vzápětí dával karty na jedné straně a na druhé ne. Vše vyvrcholilo na konci zápasu, kdy hosté měli zřejmě kopat pokutový kop po faulu na Doležela, míč se dostal k volnému Burešovi, kterou mu rozhodčí neuznali pro ofsajd a rozhodčí místo toho, aby se vrátil k pokutovému kopu, tak řekl, že ponechal výhodu a pokutový kop nemůže nařídit. Velká neznalost pravidel. Trenér Procházka tým hostí po utkání pochválil za výkon, nikoliv za výsledek. Radotín zahrál pěkný fotbal i přes velké absence. Do hry se dostal 16 letý Sedláček a nebo 40 letý trenér B týmu. Po zápase Radotín poblahopřál soupeři k cestě do přeboru. Kbely naopak sportovně uznaly, že měly zdatného protivníka. Zasloužený výsledek 3:0 pro domácí, protože potvrdili obrovskou kvalitu v útoku, což Radotín tentokrát vůbec neměl.

Za zaslání reportáže děkujeme Zdeňku Krejčímu.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Ve druhém domácím zápase po sobě jsme s očekáváním přivítali ambiciozní tým Radotína se zajímavými posilami ze zimního přestupového období. Soupeř odehrál na jaře řadu utkání vítězně a výsledky se spoustou vstřelených gólů. Od začátku se potvrdilo velké nasazení a tempo ze strany soupeře, hra byla vyrovnaná. Velkou šanci nejprve spálil Lamin Dampha a při další akci byl ve vápně faulován Kuba Panýrek a Tomáš Panýrek z penalty otevřel skóre. Nadále se hrál rychlý, důrazný fotbal, Radotín si vytvářel vysokými míči optickou převahu, zahrával podle mě až moc standartek, z kterých si vytvořili jednu obrovskou šanci, kterou zablokoval pohotový Jan Leibl, zbytek byl nepřesný nebo pochytal Malík. Druhý gól početný tábor kbelských fanoušků určitě nadchl, když před pauzou odcentroval Patrik Zolotuchin a našel Lamina Damphu, který krásnou rybičkou zvýšil na 2-0. Začátek druhé půle se nesl ve velké snaze Radotína vstřelit kontaktní gól, ale průtrž, která se nad stadiónem přehnala, hru obou týmů dost ztížila. Nakonec se nám podařilo vystihnout nepřesnou přihrávku obránce Radotína a po rychlé akci středem zakončil přesně střelou z vápna Kuba Panýrek. Konec zapasu přinesl ještě příležitost Čendy Skoče a pár nepřesných střel obou týmů. Zápas byl určitě rušný, Radotín sehrál zápas s velkou chutí a touhou uspět. My jsme samozřejmě z výhry nadšeni, stejně tak jako z perfektního povzbuzování fanoušků, kterých se opět sešlo téměř 300. Klukům z Radotína přeji úspěchy v dalších zápasech a my se už začneme připravovat na další těžký zápas na půdě týmu z Řeporyjí. Všem fandům opět velký dík a zveme je na sobotní utkání v Řeporyjích.

SC Radotín
Petr Procházka - trenér: Předem mého hodnocení gratuluji domácím k vítězství, které je hodně přiblížilo do přeboru. V zápase kde byla super divácká atmosféra, jsme bohužel prohráli, i když jsme byli lepším týmem, ale domácí efektivnějším. Prostě fotbal se hraje na góly a ty jsme dnes nedali. Jsem za dnešní výkon na kluky hrdý, že odehráli zápas ve vysokém tempu i přes řadu absencí, které nás postihly. Mé díky patří mladšímu dorostenci Sedláčkovi, který naskočil v 55. minutě do zápasu a vedl si dobře, stejně tak trenérovi Béčka Steinerovi, kterému je přes 40 a na hřišti se určitě neztratil.



Sestavy


TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - L. Dampha [-] (74. P. Pfavayi [-] ) , M. Elysberg [-] , T. Panýrek [-] (79. Č. Skoč [-] ) , J. Panýrek [-] (88. F. Odvárka [-] ) , P. Dobrovolný [-] , P. Zolotuchin [-] , J. Leibl [-] , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] , J. Kohlbeck [-]

SC Radotín
J. Müller [-] - D. Mareš [-] (52. P. Sedláček [-] ) , D. Bureš [-] , J. Ježdík [-] (85. J. Šatra [-] ) , R. Skopový [-] , P. Ježdík [-] , O. Kulíšek [-] , J. Přaslička [-] , J. Doležel [-] , L. Bužík [-] (77. M. Steiner [-] ) , O. Suchan [-]

ŽK: 35. J. Panýrek - 16. L. Bužík , 16. P. Ježdík , 18. J. Ježdík , 26. D. Mareš , 80. J. Doležel , 83. D. Bureš .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: MAŘÍK Karel - TVRZ David, CHRUDIMSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Kbely si jdou nekompromisně za postupem a ani před sezónou hodně posílený Radotín je nezpomalí. Početná divácká kulisa uvidí minimálně 5 gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů