0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Cholupicích přišla parádní divácká návštěva, Šalanský však potěšil fanoušky Přední Kopaniny


Branky


6

Cholupice pod Alešem Burdou předvádí parádní výkony a zcela určitě si nezaslouží být až na čtrnácté příčce tabulky. Bohužel se jim nedaří proměňovat své šance a nejinak tomu bylo i v utkání proti Přední Kopanině. Nakonec to byl střídající Oliver Šalanský, který po 11 minutách na hřišti jedinou brankou v utkání rozhodl o tom, že všechny 3 body si přes celou Prahu odveze Přední Kopanina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se šance střídaly na obou stranách, ale domácí střelci, včetně Daniela Franceho ne a ne se prosadit, proti skvěle chytajícímu Luboši Zavadilovi.

Utkání rozhodla 60. minuta, kdy si domácí 3x během 3 vteřin vylámali zuby na Zavadilovi. Následně do hry přišel střídající Oliver Šalanský, který když za Kopaninu nastoupí, tak se většinou prosadí. Nejinak tomu bylo i dnes, kdy si v 73. minutě z levé strany navedl míč a střelou na zadní tyč nedal Hanslíkovi šanci. Následně už Přední Kopanina zápas dobránila a nejtěsnějším možným výsledkem porazila Cholupice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: Velmi smutné hodnocení, hlavně kvůli klukům. Do zápasu dali úplně všechno a plnili beze zbytku vše, co jsme si před úvodním hvizdem slíbili a vytyčili. Bohužel nás stále trápí koncovka. V tomto utkání byla neproměněná jedna vyložená šance, kterou jsem neviděl ani v silvestrovských kuriozitách a ta tomu byla důkazem. Od první minuty jsme do zápasu vstoupili aktivně s cílem zastavit sérii nevyhraných zápasů a na domácí půdě naplno bodovat. Již ve třetí minutě zůstala nevyužita jedna z mnoha vyložených šancí, kdy Daniel France z malého vápna hlavou trefil pouze nohy golmana. I nadále jsme byli aktivní a v podstatě celý první poločas jsme soupeře do žádné vyložené šance nepustili. Do druhého poločasu jsme vstupovali s tím, že skóre překlopíme na naší stranu a další důležitý zápas pro nás vyhrajeme. Na aktivitě jsme neubírali a myslím si, že jsme byli lehce lepším týmem. Vypočítávat nevyužité šance nechci. Nicméně utkání rozhodla jedna jediná naše chybička ve středu pole a soupeř kvalit Kopaniny dokázal tuto svou šanci využít a i přes náš závěrečný tlak, kdy Kopaninští bránili i v deseti lidech se nám vyrovnat nepodařilo. Na závěr bych chtěl kluky moc pochválit za předvedený výkon, který si myslím byl opravdu konkurenceschopný s těmi nejlepšími celky naší soutěže a jsem rád, že fotbalově jdeme tahkle nahoru. Bohužel nám chybí právě ta kvalita v zakončení. Pevně věřím a doufám, že je to jen otázka chvilky, kdy se nám to podaří zlomit a už budeme stoprocentní. Třeba hned příští týden na Zlíchově. Ještě jednou děkuji všem příznivcům, kteří vážili cestu na stadion Jindry Váchy, zejména z řad cholupické mládeže, kteří vytrvale celý zápas povzbuzovali a musím za celý tým říct, že si toho neskutečně vážíme.

FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Vyhráli jsme 1:0, ale byli jsme víceméně šťastnější než lepší. Ve druhém poločase měli Cholupice v asi 60. minutě 3 stoprocentní šance, kdy mohli 3x během 3 vteřin dát gól, ale nedali. Trenér domácích Aleš Burda následně řekl “tak a teď prohrajeme”. A skutečně tomu tak bylo, já do hry poslal Šalanského, který se prosadil a potom už jsme to dobránili. Cholupice byly dobrý soupeř. Byla krásná atmosféra, hromada lidí fandila a uplně jinak se před takovou kulisou hrálo. Musím kluky pochválit, že k zápasu přistoupili zodpovědně, snažili se aby uspěli a to se jim nakonec povedlo. V první půli jsme nějaké šance měli, ale oni taky. Nás určitě podržel brankář Zavadil, který chytil 3 jasné góly a Šalanský, který svou šanci proměnil. Nemyslím si, že tady budou jiná mužstva vyhrávat. Uvidíte, že teď Cholupice několikrát za sebou vyhrají.



Sestavy


TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , O. Smrž [-] , J. Polák [-] (83. M. Benda [-] ) , L. Srba [-] (58. L. Chaloupka [-] ) , D. France [-] , F. Janoušek [-] , J. Sláma [-] (58. D. Adamopulos [-] ) , M. Knebl [-] (68. O. Plíšek [-] ) , J. Rašplička [-] (58. T. Ulihrach [-] )

FC Přední Kopanina B
L. Zavadil [-] - Š. Hájek [-] (92. T. Holeček [-] ) , T. Mejdr [-] , V. Veleba [-] (62. B. Hollerbach [-] ) , S. Razetto [-] (85. Ö. Dös [-] ) , Š. Vik [-] , D. Holouš [-] , L. Spizzirri [-] , R. Vágner [-] , S. Schierreich [-] , V. Kočí [-] (62. O. Šalanský [-] )

ŽK: 74. Š. hrazdíra - 85. R. Vágner .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: ŠVORC Jan - PAZDERSKÝ Pavel, VLASTNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra hostů

Pokud chce Kopanina splnit cíl a postoupit na obou frontách, musí bezpodmínečně zvítězit. Cholupice ale před jarem posílily a nedají svou kůži lacino. Kanonýr France se prosadí 2x, ale na body to tentokrát stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů