Bukovec šťastným vítězem duelu s Pržnem


Branky


2. J. Kluz , 72. R. Kulig
9

Zlepšený výkon Pržna nestačil na rozjetý Bukovec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovec vstoupil do utkání velmi dobře. Rychlá kombinace vedla k prvnímu rohovému kopu. Hned z téhle situace dokázali domácí dát vedoucí branku.

T. Starzyk přesným centrem našel J. Kluze, který se hlavou nemýlí 1:0. Poté měl Bukovec pár povedených kombinací, ale postupně jim začalo hra  váznout.

Hosté se dostali do hry a Bukovec se tak nějak začal vytrácet, nebo se spíše přizbůsobil hře soupeře. Na obou stranách se kupilo hodně nepřesností.  Pržno ještě v prvním poločase stihlo trefit břevno domácí svatyně.

 

 

Úprava reportu z utkání

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Moc pohledného fotbalu k vidění nebylo. Bukovec zahrozil asi dvakrát a hosté měli asi tři dobré příležitosti.

Ale ani to jim nestačilo ke vstřelení branky. Podobně jak v první půli jedna střela lízala horní tyč. Bukovečtí pár náznaku měli, ale tentokrát jim

to moc nešlo a nemohli dát pár dobrých přihrávek a vytvořit si gólovou příležitost. I tak se ale dočkali branky. 

Podobně jak první gól padl i ten druhý. Rohový kop T. Starzyka tentokrát vybídnul přesně R. Kuliga, který se prosadil opět hlavou 2:0. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok, hráč: Vyrovnaný zápas rozhodly standardní situace a proměňování šancí. My jsme dali dvě branky a zvítězili. Hosté dvakrát orazítkovali horní tyč. V zápase jsme nebyli lepším týmem, ale ani né horším. Takový zápas ve kterém bylo spíše hodně nepřesností, než fotbalové krásy. Ale na to se už teď nikdo dívat nebude a hlavní je, že si připisujeme další tři body. K zápasu jsme nastoupili s 6 dorostenci, z toho tři hráli v základní sestavě. Po zranění odchytal výborný zápas Lukáš Lipowski, který byl i nejlepším hráčem na straně Bukovce, protože vychytal ještě pár dobrých šancí a udržel čisté konto.

SK Pržno
Matýsek, trenér: My jsme dnes měli tři gólové šance, nedali jsme. Chyběl nám klid v zakončení a to rozhodlo. Když jsme dostali branku na 2:0, tak už bylo fakticky po zápase. Na tom jejich maličkém hřišti je to velmi těžké. Přesto náš výkon dnes hodnotím jako nejlepší z celého jara. Ale bohužel odjíždíme zase bez bodu. V koncovce nás trapí špatné zpracování míče, nemáme jej připravený a pak se nedá skórovat. Dostali jsme dvě branky po rohovém kopu, které jsme nedokázali ubránit. Ve hře nebylo nic, co bych měl klukům vytknout. Ale hrajeme to tak, jak hrajeme. Dnes chci pochválit Martina Vašuta, který hrál na stoperu a fyzicky se vydal.



Počet diváků: 103. Rozhodčí: GALÁSEK Filip - ČECH David, SOMR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Přemysl Zbončák
Tip experta: výhra domácích

Tam není co řešit, tam to bude jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích