4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důraz Návsí rozhodl bitvu s Metylovicemi


Branky


26. A. Kantor , 28. N. Turoň , 46. N. Turoň , 88. D. Šipoš - 92. L. Halata
9

Jasné vítězství Návsí zařídil dvěma góly a dvěma nahrávkami Nikola Turoň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Metylovice přijely na umělou trávu do Návsí s odhodláním vzdorovat tabulkově lépe postavenému soupeři, ale utkání začaly velmi vlažně. Domácí nekompromistně trestali chyby ve hře hostů. Skóre postupně narůstalo zásluhou Andrzeje Kantora a Nikoly Turoně, který potvrdil své technické schopnosti.

Ve druhém poločase se hra hostujícího celku zlepšila. Připravil si i nějaké šance, ale jejich útočníci selhávali v koncovce. Domácí nakopávali dlouhé míče a snažili se dotlačit míč do branky. To se jim podařilo ještě jednou v 88. minutě po trefě Dominika Šipoše. Hosté korigovali v poslední minutě utkání Lukašem Halatou. Návsí tak slavilo zisk tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Návsí
Daniel Byrtus, trenér: Nám dneska skvěle zahrál Nikola Turoň. V podstatě měl prsty ve všech čtyřech našich brankách. Výborně zahrál i stoper Mirek Laš. Bylo to bojovnější utkání, ale na hře se velmi podepsalo počasí. Určitě se nám doma hraje líp. Domácí hřiště je pro nás velké plus.

SK Metylovice
František Garba, trenér: My jsme měli velmi špatný nástup do utkání. Soupeř hrál nakopávané míče a snažil se dostat míč do branky silou. Naše hra se zvedla po přestávce, ale bohužel nejsme schopni proměňovat naše příležitosti. Můžeme říct, že s druhým poločasem jsem spokojen. Dnes mám slova uznání pro brankáře domácích Galusika.



Sestavy


SK Návsí
R. Galusik [-] - M. Hawliczek [-] , G. Bilko [-] , M. Goryl [-] , B. Samuel [-] , J. Gallitzdörfer [-] , M. Laš [-] , J. Boščík [-] , L. Grbal [-] , A. Kantor [-] , S. Bobek [-]

SK Metylovice
F. Hradečný [-] - V. Velička [-] , L. Volný [-] , M. Bílek [-] , D. Foltýn [-] , D. Kopec [-] , . Janek [-] , S. Brož [-] , D. Kulštejn [-] , L. Halata [-] , M. Trybula [-]

ŽK: 48. M. Laš , 90. D. Šipoš - 74. F. Hradečný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VYKOPAL Štěpán - POLEDNÍK Radek, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Přemysl Zbončák
Tip experta: výhra domácích

Přál bych to Návsí, ale nevím, v jaké jsou zrovna formě. Ale dejme tomu, že jsem optimista a tipuji, že vyhraje Návsí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích