1:2
(1:1)
35. S. Musálek (p.)
60. P. Rusz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč opět vítězně proti Chlebovicím


Branky


7. M. Stachura - 35. S. Musálek (p.) , 60. P. Rusz
8

Staříč i v okleštěné sestavě nedovolila Chlebovicím doma bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sedmé minutě po fatální chybě hostujícího brankáře Kociána který neudržel střelu Staříčských, šli domácí do vedení zásluhou důrazu Michala Stachury. Dále byla k vidění kopaná nahoru - dolů se šancemi na obou stranách. V 35. minutě si Chlebovičtí obránci nerozuměli a ztrátu míče řešili domácí faulem v pokutovém území. Nařízený pokutový kop proměnil Stanislav Musálek a bylo vyrovnáno.

Po přestávce měla šance obě družstva. Chlebovičtí nastřelili tyč. V 61. minutě domácí brankář neudržel míč po střele hostujícího mužstva a hosté zasadili smrtící úder Petrem Ruszem. Zkušení Staříčtí si ve zbytku utkání dokázali výsledek pohlídat.



Ohlasy k zápasu


FK Chlebovice 1963
Ctirad Odstrčil, trenér: Vyrovnané utkání. Štěstí nebylo na naší straně. Spousta diváku, fotbal se musel líbit. Staříč neměla dostatečný počet hráčů, což bylo naše štěstí, jinak bychom asi dostali nařezáno. My jsem se snažili zatlačit na Staříč, stříleli jsme, ale nespadlo to tam. Za dnešní výkon budu chválit Lukáš Baloně na pozici stopera a taky Martina Barbuščáka v útočné fázi.

FK Staříč
Martin Blahuta, trenér: Nastoupili jsme v okleštěné sestavě, navíc nám nepomohli ani dorostenci. Nastoupili jsme tedy ve dvanácti hráčích, z čehož jeden značně limitován zraněním, a to se nám ještě v průběhu zranili další dva hráči. V podstatě jsme dohrávali v devíti lidech. O to je naše výhra cennější. Soupeř mohl točit 18 borců, ale my jsme to díky zkušenostem dokázali uhrát.



Sestavy


FK Chlebovice 1963
J. Šlachta [-] - J. Špaček [-] , M. Pavlas [-] , M. Čagan [-] , A. Syřinek [-] , P. Klečka [-] , J. Jemelík [-] , M. Barbuščák [-] , M. Stachura [-] , M. Janečka [-] , P. Klečka [-]

FK Staříč
D. Kocián [-] - D. Imričko [-] , S. Matula [-] , D. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Malý [-] , P. Kurečka [-] , P. Rusz [-] , P. Király [-] , P. Jukl [-] , O. Kuča [-]

ŽK: 42. S. Musálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KREŽELOK Ondřej - PETROŠ Radim, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra hostů

I když Chlebovice posílily Huškou z Palkovic a my nebudeme snad poprvé kompletní, Bylo by to špatné, kdybychom nepotvrdili jarní formu! Doufám, že rozhodneme co nejdříve a zahrají si všichni naši nominovaní borci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů