1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pržno narazilo na obranný val Čeladné


Branky


8

Hosté po obratu vyhráli v Pržně i přestože domácí kopali v závěru pokutový kop

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby regionálních rivalů přineslo pohlednou a velmi bojovnou podívanou. První šanci utkání si připravili hosté když nastřelili tyčku domácí branky. V závěru první půle se po rohovém kopu radovali domácí. Tato branka ukončila první poločas. 

Po půli se Čeladná tlačila za vyrovnáním, což se podařilo Petr Kružiliakovi, který vystřelil nádharnou petelicí do středu brány a míč zasatvila až síť. Druhý gól hostujicího celku přišel v 68. minutě  po rychlém protiútoku z vlastní obrany až do útoku po pravé straně, který zakončil stelou z těžkého úhlu. Domácí Pržno hrozilo ze standardních akcí, ale v poločase vystřídající brankář Vojtěch Tomis držel akcie hostů nad vodou. Právě brankář hostujícího celku nabídnul již v nastaveném čase po faulu v pokutovém území penaltu hostům. Bohužel pro domácí brankář Čeladné odčinil svou chybu a penaltu lapil.



Ohlasy k zápasu


SK Pržno
Jiří Matýsek, trenér: V prvním poločase jsme byli fotbalovější než ve druhé půli, kdy měla Čeladná zaparkovaný autobus před šestnáctkou. Čeladná ze dvou rychlých protiútoků otočila a my jsme se už na odpověď nezmohli.

SK Beskyd Čeladná
Pavel Herbáček, vedoucí družstva: Bylo to pohledné a vyhecované utkání. V průběhu prvního poločasu jsme drželi častěji míč. Pržno jsme v první půli do vyložených šancí nepustli. Naše neproduktivita byla výsledkem našeho zmaru v koncovce. Pržno v druhé půli hrozilo, ale my jsme to byli schopni pokrýt. Kompaktnost celého našeho týmu nám přinesla dnes vítězství. Naším nejlepším hráčem dnes byl dle mého názoru Oldřich Opustil na pozici stopera.



Sestavy


SK Pržno
D. Parma [-] - P. Mucha [-] , V. Blažek [-] , J. Bakota [-] , L. Meisner [-] , A. Makůch [-] , T. Pohorelli [-] , L. Novák [-] , M. Vašut [-] , J. Zagrapan [-] , T. Tofel [-]

SK Beskyd Čeladná
P. Astr [-] - T. Sovjak [-] , L. Bogda [-] , O. Chýlek [-] , M. Gorgol [-] , D. Chýlek [-] , J. Kašpar [-] , L. Červený [-] , O. Opustil [-] , F. Literák [-] , P. Astr [-]

ŽK: 89. A. Makůch - 85. D. Chýlek .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: SOMR Miroslav - POVAŽAN Marek, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí služeb nového hráče F. Végha (Staříč) a udělají si vítězstvím radost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích