1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozjásal Nošovice


Branky


8

Boj lídra s druhým celkem se šťastnějším koncem pro hosty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, které mohlo napovědět, kdo se přiblíží postupu začalo pohromou pro domácí. Běžela teprve druhá minuta utkání, když se po odkopu janovické obrany míč nečekaně odrazil až za domácí beky, kde se jej zmocnil nošovický sniper Skotnica a nezaváhal. Janovičtí tlačili, ale hosté odolávali. 

Nošovice se i nadále snažili důsledně držet taktiky eliminace rychlých křídelníků Janovic, což se jim vcelku dařilo. Přesto dokázali domácí hrozit především střelbou z dálky. Druhá branka hostů byla opět v režii skórujícího fantoma Nošovic Zdeňka Skotnicy. Branka domácích přišla již v nastaveném čase kdy po centru z levé strany míč z hlavy Jakuba Sedláka propadla nošovickému hráči pod nohami do sítě. Domácím již na vyrovnání nezbyl čas.



Ohlasy k zápasu


TJ Janovice
Jiří Hořínek, trenér: Prostě jsme prohráli. Nedaří se nám, nemůžeme dát branku a sami inkasujeme z jednoduchého brejku, máme to špatně pokryté v obraně. Máme žalostnou efektivitu střely. Kluci se snažili až do konce, bojovali, to byl zásadní rozdíl oproti předchozímu utkání se Staříči. Dnes svému mužstvu nemám co vytknout. Dnes nám ale chybělo potřebné štěstí. Fotbal je vrtkavý. Soupeř bojoval, měli štěstí, ale nechci říkat, že nebyli dobří. Zužitkovali svoje šance, ale takový je sport. Očekávám, že nás bude ještě stíhat Hrádek.

SK Nošovice-Lhoty
Petr Bujňák, trenér: Byl to výborný zápas, hrál první s druhým. My jsme byli Ti šťastní, kteří vstřelil branku a pak to utkání už bylo otočené v náš prospěch. Oni tlačili, snažili se, chtěli nás přehrát. My jsme jim natáhli hřiště, oni proto nemohli využít své brejkové hráče. Divákům se muselo utkání líbit, Obě družstva chtěla hrát fotbal, ale my byli o chlup lepší. Janovice se snažili hrát míče na svá rychlá křídla, ale to se nám podařilo eliminovat. Dnes mě z našich hráčů uspokojili Zdeněk Skotnica a Michal Červený. Všichni naši byli skvělí, ale tito dva malinko víc vyčnívali.



Sestavy


TJ Janovice
J. Polach [-] - O. Kulhanek [-] , D. Roháček [-] , J. Holiš [-] , J. Talaš [-] - J. Červeňák [-] , D. Gara [-] , Z. Sedlák [-] , M. Vicher [-] - J. Roháček [-] , J. Sedlák [-] -

SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - P. Bednárek [-] , T. Sabela [-] , T. Kendzior [-] , M. Dyba [-] , R. Juřica [-] , Z. Skotnica [-] , M. Kulhánek [-] , J. Fára [-] , M. Červený [-] , L. Krella [-]

ŽK: 77. H. Bigas , 88. M. Juříček - 6. L. Krella , 92. T. Račev .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Duda Radim - POLEDNÍK Radek, MALINOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: remíza

Zápas jara skončí nerozhodně. Oba týmy už jsme (Staříč) porazili (Nošovice: v přípravném utkání) a Janovice v minulém kole 3:2. Takže očekávám vyrovnaný zápas se spoustou branek. Na straně hostů se určitě prosadí Skotnica!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů