Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mosty si venku poradily s Vojkovicemi


Branky


8

Obě družstva řešila problém s nedostatkem hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 18. minutě šli překvapivě do vedení oslabení hosté. V 21. minutě vyrovnal po nádherné individuální akci mosteckého dorostence Martina Bednára přes celé hřiští hosté srovnali. Stejný hráč využil chyby domácí obrany a otočil skóre ve prospěch hostů.

Ve druhé půli už hosté drama nedopustili a po dvou brankách Adama Puczoka se již utkání pouze dohrávalo. V závěru se prosadil ještě nejzkušenější hráč Mostů Přemysl Zbončák po spolupráci s Adamem Mirgou a uzavřel účet zápasu na konečných 1:5 ve prospěch hostujícího celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vojkovice
Jaromír Kaňok, trenér: Přijeli jsme ve dvanácti lidech. Do branky musel hráč z pole Marek Stříž a zachytal dobře. Dokonce jsem musel nastoupit i já. Z ojedinělého útoku se nám povedla jedna akce. Bohužel jsme do poločasu dvakrát inkasovali. Nám ve druhém poločase došly síly a hosté si s námi zahráli s chutí. Měli jsme potom již nějaké přímé kopy. Skóre odpovídá průběhu hry. Nejlepším naším hráčem dnes byl asi Pavel Slaminka. Vzhledem k okolnostem musím být s průběhem utkání spokojen, neboť jsme předvedli hru na hraně našich možností.

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Přemysl Szlaur, trenér: Na prvních dvacet minut se nedalo koukat. Pak jsme se zlepšili. Martin Bednár jim tam větral obranu. Po jeho brance na 2:1 jsme byli jasně lepší. V druhém poločase jsme dali dvě další trefy a bylo po zápase. Velmi se mi líbil náš pravý obránce Adam Mirga. Je to náš odchovanec, byl tvrdý, hrál s přehledem a přesně plnil to, co jsem od něj požadoval.



Sestavy


TJ Sokol Vojkovice
M. Stříž [-] - M. Doležal [-] , O. Sluštík [-] , D. Nytra [-] , F. Koloničný [-] , F. Šlapka [-] , M. Kulig [-] , P. Slaminka [-] , M. Kaňa [-] , M. Pastorek [-] , O. Majer [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - L. Bednár [-] , A. Puczok [-] , P. Kolář [-] , P. Zbončák [-] , M. Bednár [-] , M. Pospěch [-] , A. Mirga [-] , D. Frola [-] , M. Turek [-] , T. Nieslaník [-]

ŽK: 57. O. Majer , 66. F. Koloničný - 88. T. Nieslaník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERNÁT Marek - POKORNÝ Tomáš, PODAŘIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra hostů

Bohužel brankář Vojkovic a můj zeť P. Tesarčík nebude na vše stačit a domácí nepotvrdí body z Čeladné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů