0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pod trenérem Milíkova se po prohře s Návsím kymácí židle


Branky


8

Ani s podporou trenéra na lavičce, kterému byla po odvolání zrušená suspendace, nedokázal Milíkov doma bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marné dobývání obrany Návsí

Milíkov vstoupil do souboje s vědomím posledních nevydařených utkání aktivně. V první dvacetiminutovce byl častěji u míče a jeho akce byly nebezpečnější, než kontry soupeře, který se nedostával často k blízkosti milíkovské branky, ve které dostal přednost Jakub Haratyk před Honzou Sikorou. Návsí přestálo tlak soupeře a hru vyrovnalo. Přesto nebyly k vidění žádné bezprostřední gólové příležitosti.

Do druhé půle nastoupilo domácí mužstvo vlažně a hosté převzali iniciativu. Dílo zkázy bylo dokonáno v 51. minutě, ve které se po standardní situaci trefila hostující posila z Tuniska Chahreddine Jamaa. Jelikož ve zbytku druhého poločasu Milíkov nenašel odpověď, odjíždělo v neděli Návsí domů s plnou porcí tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Michal Franiok, trenér: Prvních dvacet minut z naší strany bylo dobrých, nevyužili jsme šance. Pak se nám zranili oba útočníci a my jsme museli střídat. Na lavičce jsme měli dorostence unavené z předchozího utkání dorostu. Neuhlídali jsme jednu standardní situaci a opět jsme dostali gól. My si s naší standardkou poradit neumíme. Teď jde všechno proti nám, obrovské množství zraněných. Ve druhém poločase jako bychom na hřišti ani nebyli. Neskutečně mě mrzí způsob, jakým jsme prohráli. Je na nás deka a nevím jak z ní vylézt. Příští utkání rozhodne o mém osudu na lavičce hrajeme ve Smilovicích a tam už musíme naplno bodovat.

SK Návsí
Roman Pyszko, trenér: Bylo to vyrovnané utkání. Remíza by byla spravedlivější v utkání bez šancí. Domácí na začátku asi lepší, my jsme byli šťastnější, prosadili jsme se z rohu.



Sestavy


TJ Milíkov
J. Haratyk [-] - M. Nieslanik [-] , L. Jícha [-] , T. Laba [-] , D. Žabka [-] , D. Fuják [-] , K. Hromada [-] , O. Rakovski [-] , M. Pientok [-] , S. Jasinek [-] , R. Krupka [-]

SK Návsí
R. Galusik [-] - A. Skarke [-] , M. Hawliczek [-] , G. Bilko [-] , M. Goryl [-] , J. Boščík [-] , J. Gallitzdörfer [-] , N. Turoň [-] , M. Laš [-] , L. Grbal [-] , A. Kantor [-]

ŽK: 65. S. Jasinek , 74. D. Grochol , 82. L. Jícha - 35. J. Chahreddine , 54. A. Kantor .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - TVARŮŽKA Jakub, KIELAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: remíza

A je tady tým Návsí, který má na jaře zatím 100%-ní bilanci se skóre 8:3. Milíkov zřejmě bezu svého trenéra Michala Franioka, ale uhraje nerozhodný výsledek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích