Martin Hajda odmítl dělbu bodů Metylovic se Smilovicemi.


Branky


41. M. Hajda , 89. M. Hajda - 64. M. Barát
8

Tři góly a tvrdá hra v Metylovicích 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka utkání padla po chybě Smilovického brankáře, který vyrazil střelu z přímého kopu z velké vzdálenosti a metylovický kanonýr Martin Hajda byl včas u odraženého míče a nezaváhal.

Do druhé půle hosté přeskupili své řady a začali se častěji dostávat do šancí. Hostům se více dařila i kombinační hra. Po rohovém kopu se pak korunovali své úsilí vyrovnávací brankou, když se k odraženému míči dostal Marek Barát. Smilovickým ale nebylo souzeno v tomto utkání bodovat. Když se v 89. minutě postavil k exekuci přímého kopu opět střelec první branky Metylovic a z velké dálky vymetl šibenici hostující konstrukce. Protože se již Smilovice k dalším šancím neodstali skončilo utkání domácí výhrou 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
František Garba, trenér: Výjimečně jsme vstoupili jsme lépe do utkání. Chlapi hráli to co měli, měli jsme více ze hry. Po poločase jsme si řekli, že to bude ještě lepší a ouha, všechno bylo špatně: nastavení týmu, komunikace. Soupeř po naší chybě vyrovnal. Utkání pak bylo neskutečně tvrdé, bojovné, úroveň utkání slabá z obou stran. Nemělo to moc společného s fotbalem. Rozhodčí mohl být přísnější na obě strany. Řezalo se to. Těžce se mi to hodnotí, ta kvalita z obou stran špatná. Byli jsme asi lepší, zaslouženě jsme vyhráli. Z naší strany panuje spokojenost s výsledkem, ale ne s předvedenou hrou.

SC Smilovice B
Ondřej Lipowczan, trenér: My jsme šli do utkání s tím, že jsme byli hodně zdecimováni, vypadlo nám dvanáct hráčů. Čekali jsme horší výsledek utkání vzhledem k těmto okolnostem. Do 20. minuty jsme byli dle mého názoru lepší. Soupeř měl šance po našich rozehrávkách po odrazech. Řekl bych, že v druhé části první půle byl soupeř lepší. Ve druhé polovině bych řekl, že jsme byli lepší. Soupeř nám dal nádhernou branku. Souhlasím s domácím trenérem, že by bylo potřeba více trestat nebezpečnou hru z obou stran. Já mohu dnes svůj tým za hru pochválit a jsem rád, že kluci bojovali a hráli dobře.



Sestavy


SK Metylovice
F. Hradečný [-] - V. Velička [-] , L. Volný [-] , D. Kulštejn [-] , M. Bílek [-] , F. Závodný [-] , D. Foltýn [-] , D. Kopec [-] , . Janek [-] , S. Brož [-] , L. Halata [-]

SC Smilovice B
R. Galacz [-] - S. Vavřač [-] , M. Topiarz [-] , J. Klimša [-] , J. Topiarz [-] , J. Lipka [-] , D. Gerlich [-] , M. Barát [-] , M. Sikora [-] , M. Lipowczan [-] , T. Košút [-]

ŽK: 49. F. Závodný , 60. D. Kulštejn - 49. D. Gerlich , 72. M. Lipowczan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUDRA Zdeněk - POKLUDA Aleš, ŠAŠINKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra hostů

Metylovice jsou na jaře zatím bez výhry. Naopak Smilovice už mají na svém kontě výhry tři a ikdyž bych přál vítězství domácímu trenérovi Garbovi, bude to dvojka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů