Bukovec potvrdil roli favorita v Písku


Branky


8

Diváci v derby celků z nejvýchodnější části republiky viděli jen jednu branku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalové derby píseckých fotbalistů s Bukovcem přilákalo asi kolem dvou stovek diváků. Nažhavení domácí se chtěli před svými fandy vytáhnout a obrat po Nošovicích a Staříči dalšího favorita o body. Obě mužstva nabídla vyrovnanou hru. Domácí střídačka byla nespokojená s verdiktem sudích zejména po zákrocích na Michalíka a emoce zbudila i situace kdy se po zásahu bukoveckého stopera dožadovali odpískání hraní rukou. Ve 42. minutě brankově udeřil Bukovec když z přímého kopu úchvatnou ránou vymetl hostující Malyjurek šibenici.

V druhé části fotbalovější domácí bolela nulová produktivita, kdy své velké šance postupně zahodili Szymon Michalík, kapitán David Kluz i Filip Turoň. 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Kapsia, trenér: Bylo to poklidné utkání jak ze strany fanoušků, tak na hřišti. První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém půlce se naše hra výrazně zvedla a byli jsme dle mého názoru jasně lepší mužstvo, jen jsme neproměnili šance. Bohužel když nedáme gól, tak nemůžeme vyhrát. Ale celkově jsem s druhou půlkou spokojen. Třetí zápas proti silnému soupeři v řadě (Staříč, Nošovice a Bukovec) byl Bukovec nejslabší. Tak slabý Bukovec jsem ještě neviděl. Přišli mi fyzicky zvadlí, posedávali, chytaly je křeče.Velmi mě uspokojila hra Adriana Mariňáka, Dominika Bojka a Szymona Michalíka, kteří ve druhém poločase nepustili Bukovec k ničemu.

TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok: Zápas bojovný a plný soubojů. Šlo vidět ze Písek se na nás připravil zodpovědné a bránil naše nejlepší hráče osobně. První půle mírně lepší Bukovec. Druhá půle byli trosku lepší domácí. Rozhodčí nastavil metr, kdy pískal téměř každý souboj a tak se hodně hra kouskovala a bylo hodně standardních situaci. Z jedné takové padnul krásný gól. Celkem vyrovnané utkání, které jsme zvládli nejtěsnějším rozdílem.



Počet diváků: 320. Rozhodčí: MUDRA Josef - TUROŇ Lukáš, ŠPAČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: remíza

Derby se vším všud! Duše Bukovce a můj kamarád J. Krenželok se bude muset spokojit s remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů