0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 15:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč doma smírně s Metylovicemi


Branky


13

Staříč poprvé po 13 utkáních na jaře s bilancí 9-2-2 neobdržela branku, ale bohužel žádnou taky Metylovicím nevstřelila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oproti předchozímu utkání nastoupili fotbalisté Staříče téměř v kompletní sestavě. Už ve druhé minutě mohli jít domácí do vedení. Slíva však ve stoprocentní šanci selhal. Územní převaha Staříče nepřinášela šance a tak hrstka diváků na branku stále čekala. Hosté prohospodařili celkem tři brankové příležitosti, které dokázal zlikvidovat domácí brankář Kocián. Po špatné rozehrávce domácích měli hosté tutovku, kterou zázračně zneškodnil Kocian. V 27. minutě měl další vyloženou šanci Slíva, ale ke smůle zeleno-černých opět nedal.

Domácí trenér nebyl spokojen s poločasovým nerozhodným stavem a proto sáhl ke dvojnásobnému střídání. Oba týmy chtěly ve druhé půli strhnout vedení na svou stranu. V 68. minutě měli ještě šance domácí Imričko a Míček, ale střelcům dnes ve Staříči nebylo přáno.



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Balhuta, trenér: Jeden cíl stanovený před domácím utkání, tedy neinkasovat jsme splnili. Bohužel jsme však branku ani nedali. Nepamatuji si, kdy naposledy Staříč v mistrovském utkání hrála bez branek. Dnes jsme prostě neměli kvalitu na to vyhrát fotbalově a štěstí jsme si zřejmě vybrali v předešlých utkáních. Naše jarní neporazitelnost trvá, ale tato ztráta mě mrzí. Do Milíkova za týden nepojedeme jen udržet sérii, ale budeme chtít vyhrát.

SK Metylovice
Pavel Zelenák, vedoucí družstva: Bylo to vyrovnané pohledné utkání. Měli jsme šance, tak jako soupeř. Kdyby kdokoliv dal gól, mohl vyhrát. Soupeř byl bojovný. V našem celku nezklamal obránce Lukáš Halata, je to univerzální hráč. Celkově jsme dnes hráli dobrý fotbal, ale chyběla produktivita.



Sestavy


FK Staříč
D. Kocián [-] - S. Matula [-] , D. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Kurečka [-] , O. Kuča [-] , P. Velička [-] , P. Rusz [-] , P. Jukl [-] , P. Király [-] , L. Slíva [-]

SK Metylovice
F. Hradečný [-] - V. Velička [-] , M. Hajda [-] , D. Kulštejn [-] , M. Bílek [-] , D. Kopec [-] , . Janek [-] , A. Bražina [-] , S. Brož [-] , L. Halata [-] , M. Trybula [-]

ŽK: 43. A. Bražina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MALINOVSKÝ Jiří - SVOBODA Vít, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Petr Bujňák, trenér FK Nošovice - Lhoty
Tip experta: výhra domácích

To bude jistě výhra domácích, tam trénuje Martin Blahuta. Známe se už z mého prvního působení v Nošovicích, pak jsme se ještě potkali v Palkovicích. Staříč teď jede.