1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek svou poločasovou převahu přetavil ve vítězství


Branky


13

Čeladná se po šťastném gólu hnala za vyrovnáním. Písek si však výhru pohlídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Speciální motivaci měl v utkání domácí Vojtěch Chřibek, kterému se během týdne narodila dcera. V první velké šanci z přečíslení nepřekonali hráči Čeladné hostujícího brankáře. Začátek zápasu však přesto lépe vyšel hostům. O první branku se postaral David Kluz, obešel hostujícího stopera a obstřelil brankáře Miroslava Balcara. Hned z další akce zvyšovali hosté již na dvoubrankový rozdíl ve skóre. To se po špatné rozehrávce domácí obrany dostal k míči Jan Ligocki a z dvaceti metrů napálil míč do brány v situaci kdy domácí brankář polevil v koncentraci a dožadoval se na sudím odpískání faulu. Zbytek poločasu se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami. 

Do druhé půlky Čeladná vystřídala brankáře. Nově příchozí hráč odváděl výborný výkon a držel Čeladnou ve hře o body. Akcie domácích pak ještě vzrostly v 68. minutě, kdy se trefil k nadšení 120 diváků záložník Čeladné Dominik Chýlek. Domácí převzali iniciativu, ale hostující tým hrozící ve zbytku utkání z rychlých výpadů již překonat nedokázali.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Čeladná
Pavel Vašíček, trenér: Bylo to utkání nevymykající se našemu standardu, kterým se prezentujeme v poslední době. My poměrně slušně hrajeme, máme dobrou mezihru a nemáme klid v koncovce. Opět jsme neproměnili své šance. Chyběl nám dnes klíčový útočník, dobře zahrál stoper Opustil. V každé řadě nám někdo zahrál dobře. Chci ocenit slušnou hru soupeře. V první půli měl soupeř více ze hry. Ve druhé půli jsme hru vyrovnali a trochu jsme předčili soupeře. Soupeř ale vyhrál zaslouženě, protože my momentálně branky nedáváme. Rozhodčí pískali dobře, možná se dopustili po jedné chybě na obou stranách, což ale neovlivnilo zápas.

Fotbal Písek
Marek Kapsia, trenér: My jsme dnes měli rozhodnout zápas za stavu 0:2, pak soupeř snížil a tlačil se za vyrovnáním. Bylo to průměrné utkání, byly tam pohledné akce na obou stranách. Střídaly se světlé okamžiky s horšími. Nás trápí nízká produktivita, Potřebovali bychom nějakého "zabijáka" do útoku.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
M. Balcar [-] - F. Literák [-] , O. Opustil [-] , L. Červený [-] , L. Mikula [-] - O. Chýlek [-] , M. Šťastný [-] , V. Chříbek [-] , R. Tabášek [-] , D. Chýlek [-] - P. Astr [-] -

Fotbal Písek
T. Czernek [-] - J. Ligocki [-] , T. Pyszko [-] , F. Turoň [-] , D. Galia [-] , D. Kluz [-] , M. Świerczek [-] , A. Mariňak [-] , S. Wojtas [-] , S. Michalik [-] , R. Bojko [-]

ŽK: 51. L. Červený - 70. S. Michalik .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POKORNÝ Tomáš - PETROŠ Radim, ČECH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Petr Bujňák, trenér FK Nošovice - Lhoty
Tip experta: remíza

Tam to vidím na Remízu. Čeladná hraje doma, ale Písek se proti nám předvedl. Vidím to na remízu.