1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 14:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mosty nepřetlačily doma Pržno


Branky


13

Bušení na bránu Pržna nepřineslo Mosteckým kýžený vítězný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké množství neproměněných šancí na straně Mostů by charakterizovalo souboj s Pržnem, které přijelo v oslabené sestavě a nakonec musel do hry zasáhnout i trenér. Domácí gtrenér marně kroutil hlavou. Ještě větší rozčarování na stranë domácích nastalo, když v 41. minutě napřáhl z davecti metrů ke střela Jan Bakota a díky teči domácí obrany se míč dostal až za brankovou linii.

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácí bušili do soupeře. V 63. minutě padla, zřejmě z ofsajdové pozice, branka z nohy Adama Puczoka. Domácí i přes drtivou převahu nedokázali překonat hostující obranu a potěšit zhruba stovku svých diváků. I díky úporné snaze hostů se body mezi Mosty a Pržno dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Przemysl Szlaur, trenér: První poločas jsme je mleli, soupeř nevěděl, kde mu hlava stojí. Po dvaceti minutách se hra mírně vyrovnala. Pořád jsme měli více ze hry. Hráli jsme dobře po stranách. Martin Bednár větral obranu soupeře. Vyhořeli jsme na neproměňování šancí. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Musím uznat, že naše branka padla po ofsajdové situaci a zřejmě neměla platit. Soupeř nám dal náhodný gĺ, kdy jsme si střelu srazili do vlastní sítě. Kluky chci pochválit jak za nasazení, tak i bojovnost. Dokázali jsme kombinovat. Mohlo to skončit 5:1, ale skončilo to jinak, ale takový je fotbal. Utkání se mi líbilo. Klobouk dolů před soupeřem. Přijeli ve dvanácti lidech a hráli sympaticky, snažili se o kombinaci. Chci vyzdvihnout našeho levého obránce Davida Frolu, vyhrával souboje, hrál aktivně.

SK Pržno
Jan Zagrapan, kapitán: Přijeli jsme bohužel v jedenácti, proto musel do hry nakonec i náš trenér. Po cestě jsme ještě sháněli hráče. Dali jsme branku náš útočník z protiútoku vystřeli z dálky a pomoci teče jsme skórovali. My jsme to přijeli ubojovat a nepočítali jsme se ziskem. Smutné je, že i přes jasnou převahu domácích vyrovnávací branka padla z ofsajdu, ale neviníme mladého pomezního z úmyslu, to se stává. Skvěle zahrál obránce Marek Vašut. Bojovným výkonem a nepříliš pěkným fotbalem jsme vydřeli bod. Soupeř byl lepší, ve druhé půli jsme snad nebyli ani za půlkou.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
V. Jopek [-] - L. Bednár [-] , P. Kolář [-] , P. Zbončák [-] , M. Bednár [-] , M. Pospěch [-] , A. Mirga [-] , D. Frola [-] , J. Kotek [-] , T. Nieslaník [-] , A. Puczok [-]

SK Pržno
D. Parma [-] - J. Matýsek [-] , P. Mucha [-] , J. Bakota [-] , V. Blažek [-] , D. Djerzič [-] , J. Šindelek [-] , J. Kváš [-] , M. Vašut [-] , J. Zagrapan [-] , Š. Svoboda [-]

ŽK: 87. L. Svatoš - 36. P. Mucha , 79. D. Djerzič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TUROŇ Lukáš - ŠPAČEK Jakub, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Petr Bujňák, trenér FK Nošovice - Lhoty
Tip experta: výhra domácích

Mosty asi taky zvítězí, i když kdyby se Pržno sešlo, tak možná... Ale mosty jedou dobře, tak ta jednička.