2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 10:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smilovice šťastnějším v duelu s Milíkovem


Branky


18. D. Gerlich , 22. J. Lipka - 53. J. Sikora
13

Milíkov se bez svého trenéra Franioka ve druhé půli rval o výsledek, ale vyrovnat nedokázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí před zápasem, možná k malé spokojenosti hostujícího celku, uznal hřiště, které přes noc pokryla asi 5cm vrstva sněhu, způsobilým. Byli to právě domácí, kteří do utkání vtrhli jak uragán a po dvou standardních akcích ukázali, kde hosty na jaře nejvíc tlačí bota a to je bránění standardek. První branka padla z hlavy Davida Gerlicha v 18. minutě po rohovém kopu. Druhá pak o 5 minut později, kdy Milíkovští neubránili dlouhý aut soupeře, ze kterého domácí vytěžili vítěznou brankuz kopačky Jakuba Lipky. 

Ve druhé půli na hřiště vlétli hosté jak vyměnění. Jejich trenér během pauzy změnil rozestavení a výsledek se dostavil v 53. minutě, kdy Jakub Sikora snížil na 1:2. Poté se dostali k šancím i domácí, ale jejich gólovky zázračně střídající brankář hostujícího mužstva Jakub Haratyk vytáhl robinsonádou mimo tři tyče. Hosté i přes tlak již nepřekonali obranu Smilovic a tak bezbodová jarní mizérie Milíkova trvá i nadále.



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Ondřej Lipowczan, trenér: Předem chci říct, že soupeř hrál férově. A dnes i na špatném terénu to nebylo tak vyhrocené. Oceňuji Milíkov za výkon ve druhé půli. Snažil se hrát hezký kombinační fotbal. My jsme se po brance Milíkova zalekli a hosty neskutečně podržel střídající brankář. Minimálně dva jasné góly chytil a podle mého je to hráč utkání na straně hostů. My jsme se snažili využívat naši výškovou převahu. Mám radost, že se poprvé za muže trefil Jakub Lipka. Druhým, koho vyzdvihnu je můj bratr Martin (Lipowczan). Už před zápasem sám odklidil sníh z půlky hřiště a pak v utkání to nebylo vůbec znát. Vyhrál mnoho soubojů. Chceme na náš výkon navázat i příště.

TJ Milíkov
Rostislav Turoň, trenér: První poločas ze strany Milíkova byl tristní, jako bychom byli ještě v kabině. O poločase jsme si něco řekli. Ve druhé půli z naší strany o 90% lepší. Soupeře jsme přehrávali, Terén nám moc nepřál. Vyhovovalo to bránícímu soupeři, my jsme nedokázali už moc kombinovat. Chválím ale tým za druhou půli a semknutí se družstva, které se rvalo za trenéra a za Milíkov. Pořád ale platí, že jsme ve fázi hledání formy z podzimu. Zakončení je z naší strany zatím mizerné.



Sestavy


SC Smilovice B
R. Galacz [-] - J. Lipka [-] , D. Gerlich [-] , M. Murin [-] , M. Skupin [-] , M. Barát [-] , Z. Minář [-] , M. Sikora [-] , L. Uhlář [-] , M. Lipowczan [-] , T. Košút [-]

TJ Milíkov
J. Sikora [-] - J. Sikora [-] , L. Jícha [-] , D. Fuják [-] , D. Žabka [-] , K. Hromada [-] , O. Rakovski [-] , M. Pientok [-] , A. Samiec [-] , S. Jasinek [-] , R. Krupka [-]

ŽK: 60. M. Sikora - 55. M. Pientok , 60. O. Rakovski .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: POVAŽAN Marek - POLEDNÍK Radek, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Petr Bujňák, trenér FK Nošovice - Lhoty
Tip experta: remíza

Smilovice doma neprohrávají, asi si pomohou borci z "Áčka", ale tipuji remízu.