0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nošovice nezaváhaly na hřišti Metylovic


Branky


9

V tvrdém utkání hosté potrestali dvě chyby Metylovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvůli úzkému kádru musel nakonec navléknout dres i domácí lodivod František Garba. Hosté hráli velmi tvrdě, leč domácí obrana dlouho odolávala. Nošovice skŕovaly až v závěru první půle po rohu. Tehdy se v malém vápně nejlépe zorientoval Nošovický fantom Zdeněk Skotnica a uklidnil hostující řady brankou "do šatny". 

Po změně stran se hosté snažil pojistit si výhru, což se jim v 66. minutě taky povedlo, když se z rychlého protiútoku prosadil Jan Laštovička. Nadále se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami. Utkání, kterému přihlížela slušná divácka kulisa však příliš fotbalové krásy nenabídlo.



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
Pavol Zeleňák, vedoucí dr.: Těžko se mi to hodnotí. Nošovice vyhrály zaslouženě, ne že by nás nějak překvapily výkonem, ale proměnily své šance. My jsme se do šancí příliš nedostávali. Utkání bylo chvílemi velmi tvrdé. Je vidět, že Nošovice hrají o postup a chtějí vyhrát za každou cenu, bylo to z jejich strany hodně vyhrocené, na což reagovali naši kluci tím, že taky přitvrdili. Pohledné utkání to nebylo. My jsme měli skvělého stopra Lukáše Halatu, který soupeře kromě dvou chyb, po kterých jsme inkasovali, do ničeho v ážného už nepustil.




Sestavy


SK Metylovice
F. Hradečný [-] - L. Volný [-] , M. Hajda [-] , D. Kulštejn [-] , M. Bílek [-] , F. Závodný [-] , D. Kopec [-] , O. Fiala [-] , S. Brož [-] , L. Halata [-] , M. Němec [-]

SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - T. Sabela [-] , Z. Skotnica [-] , M. Dyba [-] , P. Bednárek [-] , J. Laštovička [-] , M. Červený [-] , M. Kulhánek [-] , J. Fára [-] , L. Krella [-] , T. Kendzior [-]

ŽK: 20. D. Kopec , 45. M. Bílek - 41. T. Račev , 64. T. Sabela .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - PETROŠ Radim, TVARŮŽKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Petr Čmiel
Tip experta: výhra hostů

NOšovice jsou rozjeté, nejsou 100%, ale vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů