Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek dominoval v Návsí


Branky


9

Po první půli bylo v podstatě rozhodnuto o osudu utkání v jablunkovském derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance Hrádku

Hrádek přijel na umělotravnaté hřiště do Návsí hájit svoji jarní nepřemožitelnost, díky níž atakuje čelo tabulky. Průběhu utkání odpovídá výsledek, kdy si Hrádek v Návsí otevřel střelnici a čtyřmi brankami v první půli v podstatě rozhodl utkání. Hatrickem zazářil Lukáš Marosz. Hosté však spoustu vyložených šancí zahodili.

 

Do druhé půle poslal Hrádecký trenér hráče z lavičky. Změna proběhla i na postu brankáře Návsí, který velmi dobrým výkonem likvidoval další šance hostujího Sokola. Bohužel pro domácí se opět prosadili pouze hosté a dali ochutnat domácím z kalichu hořkosti až do dna.



Ohlasy k zápasu


SK Návsí
Roman Pyszko, trenér: Chybělo nám mnoho hráču ze základní sestavy. Taky nás nepodržel v první půlce brankář. Herně to podle mě nebylo zase tak úplně špatné. Byla to ale facka po pěti dobrých zápasech. Dnes nám nic nevyšlo a Hrádek má skvělé mužstvo.Musíme rychle zapomenout a jít dál.

TJ Sokol Hrádek
Petr Čmiel, trenér: Měli jsme jasnou převahu. Mohlo to skončit ještě vyšším rozdílem. Hodně šancí jsme nedali. Čekali jsme, že budeme mít větší potíže s Návsím, byli jsme správně nahecovaní. Možná oni nebyli ve své kůži, nebo spíš my jsme měli vysokou kvalitu. V první půli jsme byli na hřišti pouze my ve druhé půli jsme nechali hrát celou lavičku, takže si zahráli všichni. Zaznamenal jsem jen jednu příležitost soupeře ohrozit naši branku.



Sestavy


SK Návsí
T. Cyhan [-] - P. Ludvík [-] , M. Petružálek [-] , G. Bilko [-] , M. Goryl [-] , J. Chahreddine [-] , J. Boščík [-] , M. Hawliczek [-] , M. Laš [-] , L. Grbal [-] , S. Bobek [-]

TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - M. Szpyrc [-] , R. Borski [-] , J. Majetný [-] , B. Borski [-] , L. Marosz [-] , F. Martynek [-] , M. Sikora [-] , L. Raszka [-] , L. Liberda [-] , M. Polák [-]

ŽK: 5. L. Grbal , 76. J. Chahreddine .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: SOMR Miroslav - GALÁSEK Filip, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Petr Čmiel
Tip experta: výhra hostů

Asi si to Hrádek ubojuje. Máme kvalitu, měli bychom vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza